Neki pricaju da ce takav princip JB-anja i biti...
Iiiiihoooo!!! Stvarno neznam zakaj me niste nagovorili na JB prije, neg da sad cekam :notooth:
Ne znam baš. :hm:
Ono je bio bug u otvaranju PDF- ova u Safariju.
A, njega su odmah zakrpali.
Jedino ako su našli još jedan bug u Safariju...
Naso sam JB za 4.1OS sada i navecer cu pokusat jel sljaka to:)
http://www.redmondpie.com/sn0wbreeze...touch-windows/
Na ovoj stranici pa cemo vidjet jel ima JB za 4.1os daj nek neko pogleda to ko zna o JB-u inace pa ako nekaj smrdi da ne radim bezveze sve a kolko sam ja procitao i sve trebalo bi sljakat jer tak slicno je sve bilo na 3.1.3 pa na 4.0 pa na 4.0.1
Ja isto imam 3g pa pokusat cu a kaj moze bit ako ne uspije...znam da nemre krepat ko nokia al kak da ga vratim ak zeznem nes?
iso sam radit JB na 4.1 i hmm recimo je uspjelo cydiu ima ali fali telefon tipka itd ko da je ipod sada je ne kuzim bas i nemam pojma kak da ga vratim na nekaj normalno pa cak i 4.1 OS kaj god radim odbije me i da jos mala sitnica mob se nece uopce ugasit ni na ono hard reset ni na normalno iskljucivanje ima ko ideja kaj da radim sada?
Stigao mi mail koji me podsjeca da iPhone 4 dolazi uskoro :notooth:
Što bude radilo ios 4.1 ili ios 4.1 JB?
Pa funkciju (ikonu) telefona je imao i prije pokušaja Jailbrakanja znači JB ne radi na iOS 4.1?
Dali se moze vratiti sa 4.0.1 na 3.1.3 ako moze kako zato jel imam problem sa zvukom naime nekad imam zvuk nekad nemam to mi se pogotovo događa u igricama jednostavo mi nestane zvuk
tnx uspjesmo sam restorao iphone:)
pozdrav svima....
ukratko, kupio sam novi iphone4 u kini, iskesirao 1000usd i posto se ne razumijem u te stvarcice prvo sam ga updejtao cim sam ga spojio na komp.Uredjaj mi se zakljucao, u ducanu ga ne zele zamjeniti i sad imam malo skuplji ipod :( jel imate kakve prijedloge za rjesavanje mog slucaja
hvala unaprijed
treba ti kineska kartica od operatera gdje si ga kupio
pa kupio ga u normalnom ducanu bez kartice, ovaj se uhvatio za glavu i rekao da ga nisam smio raditi update....znaci u banani sam sad?
Treba ti kartica od mreze na koju je lockan. Kao i kod nas, npr. netko kupi u t-mobile, otkljuca ga i radi na sve kartice. Kad se radi update, treba ponovo t-mobile kartica za aktivaciju. Onda dalje ide opet JB i unlock
ne razumijes. Kupio sam telefon i onda sam posebno kupio sim card.Radio je dok ga nisam nadogradio, sada ne radi (no service)
onda te je netko zavaljao. Ako je tvornici otkljucan, trebao bi raditi sa svakom karticom
pa dobro onda, sto mi predlazes da napravim?
pokusaj ga downgrade na 4.0.1 onda se moze JB i unlockat mob na 4.1 mozes samo cekat da izadje unlock a ko zna kad ce za iphone 4
mislim da ga nije moguce spustiti na 4.0.1
Jos nije dosao jb za 3gs na 4.1? new boot je .
Je li je netko prešao na iOS 4.1 kakvi su dojmovi?