Hmmm, zar nije jednostavnije otići u Settings, Display, Brightness, smanjiti na minimum i vidjeti da li se postane pinky?
Printable View
0,93 hboot slcd
kupljen 8.9. vipnet lock
0,93 hboot amoled
kupljen 13.7. otključan
koji je po vama najbolji radio za stavit?ovaj zadnji sta sam stavio mi nekako previse baterije trosi...ili mi se mozda samo cini...
Iz mog iskustva, zadnja tri radija su ok, a potrošnju baterije bi prije pripisao romu. Primjera radi, CM i OD (a vjerojatno i DF) su trošili bateriju znatno više dok nisu sredili jedan problem da optičkim trackpadom. Sjećam se da bi na kraju dana imao 20-ak % koristeći OD. Nakon što su to sredili, a i dalje koristeći isti radio, kraj dana dočekam s 40-60% baterije i ne moram ga nužno spajati na punjač za sljedeći dan. Razlika je ogromna, a zasluge definitivno ide romu.
a neznam...citao sam malo po forumima i dosta njih iznosi da je radio kriv za potrosnju baterije,tj.povecanu potrosnju. neznam...
jer na istom romu vidim razlike izmedu zadnjeg i predzadnjeg, ali mozda je to samo prividno.
poz, imam leedroid 2.2f rom na desiru i radio 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 verziju, ako želim stavit neku drugu verziju radia, jednostavno flešam kao i prvi put? jer mi se čini da je camera lošija nego na stock romu i stock radiu! hvala
da,flesanje kao I prvi put.zip na sd card,recovery I instaliras...
koji ti radio koristiš?
32.49.00.32u 5.11.05.27...ali ja iskreno ne osjetim nikakve razlike sa promjenom radia.jedino sto se neki brze spoji na net...ali to moze bit I do roma,jer njih cesto mijenjam,update-am...
stavio sam baš taj, vidjet ćemo što se dešava
Pokušao sam particirat sd karticu pomoću rom mangera i on mu ugasi mob pojavi se onaj čombo sa strjelicom iza njega piše formating .... mob se upali i sve je još uvijek na njema kartica nije formatirana.
Ima li tko kakvu ideju zašto?
Particioniraj preko nekog PC alata koji podržava ext particije tipa GParted.
rootao sam desire sa unrevoked3, što ako dođe novi službeni update od HTC-a mogu li ga direktno nadograditi ili moram vračati originalni rom pa onda?
s druge strane koji rom vratiti, gledao sam prema infu u mobu trebao bi biti ovaj dolje, je li to prava verzija za ove naše VIP-ove mobače?
RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.10.405.2_R_Radio_32.44.0 0.32U_5.09.05.30_2_release_142828_signed
http://shipped-roms.com/index.php?ca...id&model=Bravo
Tutorial je lagano updejtan, izbačene su nepotrebne informacije, sve je postalo puno jednostavnije...
Pretpostavljam da se hboot 0.93 na isti način probija - ako postoje neke razlike u odnosu na ostale hboot verzije, javite. Slabo sam pratio razvoj situacije oko toga :)
morat cu i ja ovaj glupi root napraviti pa imam jedno noob pitanje... dali se ja prije rootanja moram odluciti koji cu room staviti ili mi moze ostati froyo
odma se ispricavam ako je pitanje super-glupo... :)
imam hboot 0.93
možeš rootati mob i ostati na originalnom ROM-u odnosno kasnije odlučuješ koji želiš i dali želiš
evo sada sam imo malo vremena i prvi puta sam si rooto mob (htc desire) i sta sada...koliko sam svatio sada imam jos manje memorije xD! sada moram izabrati neki rom koji podrzava A2SD+ ili??
imam mali problemčić...napravio sam root i sad bih želio napraviti backup ali dobivam : error ehile dumping boot image
pa sam malo istraživao i dobio ovo:
http://androidforums.com/desire-all-...te-backup.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=853583
što da se radi?
naravno,radio bih rom flash...
koji rom preporučate?meni se ovaj čini najboljim
zbog masovne rasprostranjenosti:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768703
da li mi može netko pomoć,molim Vas?
Mali info. U principu svi koji su nedavno kupili Desire najvjerojatnije su dobili model sa slijedećim podacima :
BRAVO PVT4 SHIP S-ON
HBOOT-0.93.0001
MICROP-051d
TOUCH PANEL-SYNT0101
RADIO-5.09.05.30_2
Aug 10 2010, 17:52:18
O čemu se tu radi? Radi se o tome da je model sa sLCD ekranom (kao i prije njega), ali sa novijom verzijom ploče, odnosno, najvjerojatnije se radi o drugom proizvođaču NAND memorije. Malo je drugačiji pristup storageu.
Više informacija na : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=853583
Ukratko, moguće je dobiti superuser prava, ali zaštita NAND memorije još nije probijena. Treba koristiti unrevoked postupak, ali sa custom recoveryem iz prvog posta sa linka. Bilo što drugo u principu ili javlja grešku pristupa particijama (starije verzije Clockworka), ili je sve ok ali se javljaju problemi nakon pucanja nekog ROM-a prilikom rada sustava (AmonRa).
Custom ROMovi idu bez greške koliko sam upoznat, ali eto, S-ON ostaje zasad.
Javim update kada čovjek riješi. :)
pa da,ja sam ga kupio prošli tjedan i dobio sam superuser prava s unrevokedom,ali ne želi mi napraviti backup a prije toga ne želim stavljat drugi rom...
što da se radi?
Iz ovog linka sa XDA foruma očigledno je da recovery zeza jer nije prilagođen 'novom hardveru' koji stoji iza PVT4 oznake. Logično, ne možeš raditi nandroid backup, niti flešati. ROMManager je povezan sa recoveryjem, niti on neće raditi. Savjet: prouči navedenu temu, cijelu (!), i vidi isplati li se i koliko je sigurno flešati modificirani clockworkmod recovery koji je tamo naveden. Ieftm je poznat član XDA foruma i dosta je doprinijeo na Desire dev sceni, ali opet, pročitaj malo iskustva drugih ljudi.
Osobno se (još) nisam susreo s takvim modelom Desirea pa bi cijenio kada bi ti, ili netko tko je prošao ovu priču, napisao koju riječ o ovom problemu i eventualnom rješenju kojeg bih kasnije uvrstio u tutorial.