-
Al prijatelju ja nemam dva routera-a. Imam samo jedan svoj.
Nezz kako da vam objasnim ja se spajam na neki AP koji je na susjednoj zgradi pomocu antene koja ide u pci wireless karticu. I onda ja ulazim u IE gdje se logujem (mikrotik) i onda imam net.
E sad ja zelim da taj net imam u citavoj kuci, i zato sam kupio ovaj router da imam wireless!
-
Tu onda nemas koristi od WDS-a. Krivu stvar si kupio, trebas AP koji ima mogucnost client moda. Imas ih za cca 250-300 kn.
-
a ovaj 684T nema te opcije client moda?? jbg gor mi smuchac govorio da mi treba repeat mode...
-
Da, ali nisi napomenuo na što se spajaš. Sinko, tu si si sam kriv, nije kriv ni Smuchac ni bilo tko drugi. Što misliš zašto uvijek trubimo da se u prvom postu napiše što više detalja? Nabavi AP s client modeom, a ovaj 684T stavi u oglasnik. Možeš i sad napisati kako je konfiguriran MikroTik da se ne bi opet zeznuo. Kad bi umjesto MikroTika bio neki router s WDS-om, ne bi bilo (skoro) nikakvih problema.
-
ma joooj ba nije frka nikaka,jednostavno nisam znao kako objasnit nacin na koji ja imam net u kuci. Znaci ovaj ne moze.
Mos mi preporucit kakav uredjaj,pa da se ne sjebem opet?
a sta podrazumijevas pod ovim kako je konfigurisan mikrotik??? jbg ne razumijem se bash najbolje!!!
-
Daj link do trgovine gdje kupujes pa cemo pogledati sto imaju. Isto tako, pretpostavljam da je MicroTik u vlasnistvu grada ili neke udruge pa bi ti mozda i njihov admin mogao predloziti neki uredjaj koji je testirao ili vec negdje postavio.
-
aaa kupujem prek ebay-a jbg to mi je nekak najjeftinije!!!