Ako autor zeli(dozvoli) mogu ja stavit aplikaciju na RS ili neki drugi host.
Sent using Tapatalk
Printable View
Ako autor zeli(dozvoli) mogu ja stavit aplikaciju na RS ili neki drugi host.
Sent using Tapatalk
Hm, nekako vjerujem da bi to autor mogao i sam uciniti da hoce...
Takav nacin distribucije je prilicno nezgodan kad dodje update, onda treba osim na Market uploadati jos i posebno...
Evo ovako, na marketu je nova verzija u kojoj je dodana refresh opcija u aplikaciji i dodan je odabir tema, ako tko ne zeli bijelu da moze korisiti i crnu.
Sto se tice ovih tvojih problema mislim da sam skuzio u cemu je problem, kada se widget prebaci iz portrait u landscape i obratno cijeli widget se na novo rekreira, ali je to ujedno i neki bug jer se ne poziva ni jedna funkcija kod rekreacije,
uglavnom sad bas raspravljam o tome sa ostalim developerima i nekako nitko to bas ne kuzi, time se sve sprcka kad to napravis, ja recimo na svojem telefonu ionako ne mogu mjenjati orjentaciju widgeta pa mi sve uvijek uredno i radi.
Ako mozes za sad nekako izgasi promjenu orjentacije ako te tolko smeta dok ne nadem rjesenje problema.
OK, zahvaljujem na ulaganju truda u to. :)
Nije da me nesto bas toliko smeta, stvar je samo da je ocigledno da ne radi kako treba.
BTW na G1 se ne moze bas potpuno iskljuciti orijentacija, kad se telefon "otvori" (da se dodje do tipkovnice), automatski ode u portrait. :)
Ipak, moram priznati, malo cudno - svi ostali widgeti koje imam se uredno resizeaju bez ikakvih problema. Ne znam, meni to govori da to ne bi smjelo biti tako komplicirano... :dunno:
ok pa pronađimo ovo sad :P
našao, hvala :mozilla:
A sto se tice austrijskih programa?
Dali mozes i (par) njih ubaciti?
Npr: Pro7, RTL 2 itd?
Ako nesto znaci, i na desireu se lomi widget u landscapeu. one tipke dodju na sredinu widgeta i nekada nestane tekst.
Dogodilo mi se par puta da mi se tv ultimate ugasio iz procesa i da sam propustio neke alarme. ne koristim task killere, ali mogu gledati sto se vrti u pozadini. mozda ga sistem ubije zbog neaktivnosti u nedostatku resursa, neznam.
Imas li u planu doradjivati alarm? npr odabir melodije ili broja remindera (obavjesti me 15min prije emisije, ali svake 5. minute ponovi obavijest).
edit: Evo opet se ugasio. Jutros sam podesio neke alarme, izašao iz aplikacije, provjerio je li aktivan u backgroundu - bio je, a sada ga više nema.
edit2: Nažalost, aplikacija se gasi iz background procesa već nakon sat-dva vremena i alarm onda gubi smisao. Konstantno imam slobodno 150+ MB memorije i ne koristim task killere :\
ako imaš paypal, donirao bi ti za koju kavicu ;)
Dal se moze i Bosna dodat na listu pa da se i mi okoristimo...
Hvala
Pozz
Dodani Pro7 i RTL 2
Dodani svi ovi...
Tnx na uvidu za ovo, nista, cim stignem napisat cu malo drukcije taj service za alarm, rijesit cemo mi to.
E nema Bosne na popisu lokacija, pa ces malo pricekati do 6.9. onda cu puknuti aplikaciju van full na sve zemlje sa nekim dodacima jos gore, trenutno je napravljena sa default hrvatskim jezikom i jos nekim glupostima kaj traze ovi iz natjecaja,
a to sve hocu maknuti kad bude isla aplikacija globalno. I do tad cu pofiksati sve ove stvari kaj su decki prijavili i malo ju jos uljepsati.
Tnx, imam paypal ali hrvatska ne moze primat lovu :( . Ali kao da jesi, hvala.
Ovako, htio bi te pitat jel znas u cemo je problem.
Ne zeli mi sinkronizirat RTL 2 i Pro7?
Kad dodjem na popis programa, pod recimo Nova TV mi pise program dok kod RTL 2 me trazi da sinkroniziram i onda pritisnem OK i on me opet pita dali zelim sinkronizirat i tako to ide u nedogled.
Ugl, jesam ja corav ili nemogu pronaci HRT 1/2?
Oce biti onda neka nova verzija skoro?
Recimo jel bi mogo napraviti da se mogu birati izmedju 2 widgeta, onaj kakav je sada i 1 koji zauzima cijelu stranu? (da se vide dakle vise programa odjednom)
I da se doda back gumb.
PS: Ako nije problem, dodaj jos samo njemacki National Georgrafic i Discovery Channel.
Jos jedan prijedlog: da se klikom/tapom na sam widget (gdje je prikazano trenutno i sljedece na rasporedu) pokrene aplikacija i prikaze odabrani program.
Pitanje: Zasto mi se svako malo aplikacija pokrene sama od sebe? I to na ekranu za odabir kanala...
Valjda se mora syncati ili nesto... Mislim, neka se synca, boli me briga, ali zasto se mora tako pokrenuti u foregroundu, i onda jos moram kliknuti na OK da potvrdim? Zar se ne moze to obaviti u pozadini, da me ne ometa tako?
A nego, jel ima sanse da se taj sljedeci release desi u neko skorije vrijeme?
Ovo vec postaje prilicno iritantno, da se aplikacija pali sama od sebe, kad se njoj prohtije... Razmisljam cak da deinstaliram app dok ne izadje taj sljedeci release. :-/