A da li onda kad stavim npr. imenik,da li će pisati imenik umjesto LIVE?????Na E550 tako radi!!Probao sam.
Printable View
A da li onda kad stavim npr. imenik,da li će pisati imenik umjesto LIVE?????Na E550 tako radi!!Probao sam.
Onaj "LIVE" skin su ona dva GIFa u folderu. Ako ih makneš, neće ništa pisati. A ako ih ostaviš, pisat će "LIVE" bez obzira na to za koju funkciju definiraš desnu tipku.
Ovo nece da radi!Kad sam skinuo mma_ucp i mma_dcp treci i cetvrti fail su mi AMessage i Abrowser zatim AShortcuts a tek onda APhonneBook:Sve mi je na i sli mi ne radi.Ista svar je i sa mma_ucp.Sada sam pogledao i ova dva fail mi uopce nisu isti.BlueDevil,mozes li mi poslat svoja 2 mma faila,ako si ih nasa na lukasbakotin@net.hr
Ma Ja Odustajne Od Ovoga.neznan Zasto Al Ovo Mi Ne Funkionira.stavia San Sve Kako Pise,al Jednostavno Nece.
Znači, stavio si one mma_ucp i mma_dcp koje sam ti poslao mailom na mob, u folder /a/mobile/system, restartao si mob, i još uvijek ne možeš promijeniti funkciju desne soft-tipke?
Što se NATPISA na tipki tiče, onog "LIVE", za to moraš obrisat ona dva GIFa. Ali to je samo natpis, ti funkciju tipke možeš promijenit.
Evo sada mi radi,al nemogu prominit da mi glavni izbornik bude u obliku ikona.Kada udem u podesenja pise mi da su ikone al on i dalje stoji u obliku popisa.I u poposu nemam kameru vec samo 8 a ne 9 opcija.Kako to prominit?
Lujito, jesi li još nešto radio po mobu? Mijenjao seemove, brisao/stavljao neke druge fileobve? Bilo šta?
Ako pogledaš po ovom threadu, ljudima to radi bez problema, uključujući mene i sve one koji su to napravili a bez da su ostavili komentar. Sigurno bi se bunili ljudi da ne radi. Probaj se sjetiti šta si sve prčkao po mobu, pa da otklonimo kvar...
Evo ovak.Ja sam u svom mobu imao ona svoja 2 mma u failu /a/mobile/system/mma_ucp i /a/mobile/system/mma_dcp.Kada si mi ti dao svoje ja sam ih ubacia u mob i u mobu su mi bili i tvoja dva i ova moja dva.Tvoje sam ubacio tak da bih isao na ikonu upload file i nasao fail u kompu i tada bih ga ubacia u mob.Ali taj novi fail sto bih ga ja ubacio nije bio u folderu /a/mobile/system vec bi samo pisalo /a/mma_ucp i /a/mma_dcp.Kako mi to nije radilo,odlucio sam izbrisati svoja dva faila(orginalana),mislio sam da ce mi tako radit.Nakon tog sam mislio da mi radi jer sam vidio da mogu otkljucat desnu soft tipku pa san misli da mi sada mob ocitava tvoja dva faila sto sam ih ubacio.ALI,skuzio sam da je mob izbrisa samo /a/mobile/system/mma_dcp a ucp je osta i on se nemoze pobrisat.Znaci,sada mi je mob bez mma_dcp faila i zato ima tak cudan izbornik.Znaci,ja moram vjerojatno nekak dugacije ubacit tvoje mma failove da bi ih moj mob mogao ucitati.
Znaci,mob mi ne uitava tvoja dva faila vec radi samo na jednom,mma_uco failu:prije nego sam pobrisao orginalne,napravio sam sigurnosnu kopiju.
Ta dva filea, mma_ucp i mma_dcp se MORAJU staviti na točno određeno mjesto. Možda nisam to bio dovoljno jasno rekao. Uglavnom, MORAJU biti u /a/mobile/system folderu.
Pretpostavljam da koristiš P2K za up/download sa moba? Probaj skinut TTC, možda ti bude jednostavniji. I jednostavno PREGAZI postojeće fileove mma_ucp i mma_dcp iz foldera /a/mobile/system sa dva nova. A one koje si stavio u /a/ možeš mirno obrisati - samo ti zauzimaju mjesto.
Ako ipak hoćeš koristiti P2K, moraš dolje upisati path gdje uploadaš. I morao bi ti uploadati fileove bez greške. Možda da probaš prvo obrisati dva postojeća na mobu, pa onda uploadati dva nova?
U svakom slučaju, probaj sa TTC-om, mogao bi ti biti intuitivniji i jednostavniji.
U tom je bio problem.Sada kad su mi u pravom failu sve radi bez problema.Vjerojatno zato mi ne rade ni neki seemovi kada ih zelim vratiti natrag.Postoji li neka shema za vracanje seemova na mob preko p2k.Ja bih ih obicno vracao preko UPLOAD SEEM,pa mi nebi radili.
Nema to veze, tu ne igraju ulogu pathovi. Seem samo moraš pazit šta upisuješ u one kućice, i klik na "upload seem".