Jednostavno spoji iPhone sa iTunes i napravi restort na zadnji os4.0.1. nakon toga ga ostavi spojenog na iTunes i pokušaj ponovno napraviti JB
Printable View
sve sam instalirao(JB napravljen) na 3GS OS 4.0.1 i radi bez problem ..sad me zanima ka 1. kad kliknem na Cydiu pita me "šta sam ) uder,hacker Developer ??? običan sam korisniki koji iphone koristi koliko vidim večina ljudi ....predpostavljam da je USER al aj da pitan i 2. kad želim instalirati neki ptogram sa Cydie zanima me ima li kakv tutorijal i 3.da li kad koristim Cydiu radim sve preko mobitela ili mogu i preko iTunesa...neznam koliko sam dosadan ali prvi put radim nešto ovako pa da ne zabrljam...HVALA
mislim da je server pao jer odem na stranicu i nista od jb-a
evo drugi mirror radi sad sam probao http://jailbreakme.modmyi.com
moze mi neko reci source za app
source za app? malo si se krivo izrazio meni se čini, ili ja ne kontam sve u svezi iphonea :D
za koji app?
Posto od proslog mjeseca prvi put u zivotu imam iphone i nisam nikad ovo radio imam jedno pitanje za vas. Moj iphone 3gs 16gb sam kupio preko oglasa i prodavac mi je rekao da je moj telefon fabricki otkljucan, e sad posto vidim da dosta ljudi zakljuca svoje iphonee dali je moguce da to i ja uradim nakon sto se odlucim da prvi put probam JB moj telefon ovim postupkom koji je naveden na prvoj stranici
Pozz i hvala na pomoci
na ovaj način se može otključati i 3gs 3.1.3?
ja sam svoj 3gs sa sw-om 4.0.1 JB, e sad me intereseuje posto sam negdje citao a ne mogu da nadjem kako i na koji način dodati neke servere,app store ili kako se veće zove, cuo sam za neki hackuolo,opensource ili kako već pa možete li mi napisati kako da dodam te servere gdje ima vise i boljih aplikacija nego na cydia
pozz
u cydiji dodas source cydia.hackulo.us i s njega skines appsync za 4.0 i installous, ili kako se sad vec zove :D appsync ti omogucava da sinkroniziras krekane aplikacije s itunesom, a preko installousa skidas te krekane aplikacije...
ovo fakat radii jako dobro jednostavno za napravit a radi saveršeno
a sta bi radio da nisi uspio ,,ja imam sam hitne pozive
Unlock postoji za sve modele. Može je bio otključan, pa se nakon upgradea zaključao na postavljenu mrežu, u tom slučaju ti treba SIM kartica operatera na čiju mrežu je zaključan da se može autorizirati.
evo ja sam JB-ao i unlock-ao,sve radi savrseno nakon dugo vremena sam opet sretan sto imam iphone :)
samo jeli to untethered il tethered JB,da se ne zahebem poslije jer nemam komp...
pa untethered je :) pa ni ne spajas iphone na komp kad pravis jb
Vrlo jednostavno za napraviti a još k tome i radi. Imao sam problema sa zadnjom verzijom ali ova 4.0.1 radi odlicno, za sada. Primijetio sam da je kamera dosta brža prilikom slikanja.