Molim dame i gospodu koji glasuju da ostave bar neku naznaku da su bili ovdje. Inače ću posumnjat da se namještaju rezultati ankete ;D
Printable View
Molim dame i gospodu koji glasuju da ostave bar neku naznaku da su bili ovdje. Inače ću posumnjat da se namještaju rezultati ankete ;D
dame. lol
ugl, eto sad glas, i da ostavim trag..
iako apsolutno nista na mobitielu ne koristim s predznakom m. ili i.
iako sve sto prek mobitela obavljam obavljam preko opere mini, a i dalje cu, osim ako ne ustanovim da mi je drugacije jednostavnije (promjenom mobitela, promjenom os -a jednog dana)
svejedno glasam za mobile verziju.
iz razloga kojeg su vec mnogi navodili - pa mi smo fucking forum o mobitelima!!
ma da niti jedan jedini mod, smod ili admin na ovom forumu ne koristi niti ima lijepo misljenje o mobile verziji, svejedno bismo je trebali implementirati.
jer smo forum o mobitelima.
punkt.
(i to dolazi od osobe koja valjda najmanje sudjeluje po tematskim frumima. dovoljno receno.)
Podrzavam prijedlog da se napravi mobilna verzija foruma,bilo bi ga zgodno imati.,
Inace volim pogledati mobilne stranice kad mi komp nije pri ruci,a ako me nesto bas zanima kad sam na kompu
pogledam to u punoj verziji.,
Ja na svojem Androidu ne mogu koristiti Operu Mini beta, jer je katastrofa - sve se raspada u prikazu stranice, preklapaju se dijelovi web stranice...
Osobno više ne koristim mobilne inačice web portala, s obzirom da moj mobitel ima 854x480 px. Ponekad me živcira što kad s mobitelom idem na neke stranice, i ne mogu nikako otvoriti normalnu inačicu,a ne mobilnu.
Ali, podržao bih i mobilnu inačicu cafea, ako će biti. Na mobitelu imam instaliran Tapatalk. Jedino se ne može odgovarati na postove, to se plaća.
a izašla je opera mini full za android, pa je stanje malo bolje...iako je još uvijek daleko od savršenog
ja podržavam mobilnu inačicu, i tapatalk kompatibilnost :)
...evo glasah za - da mi treba i ne treba...
Glasam jer se moze tj. nije tlaka za nadograditi...
Obavijest korisnicima da je Tapatalk instaliran na Cafe Mobil forum. :resolved:
Ka mislim da bi bilo dobro da se napravi mobila verzija foruma.
Razlog? Da, koristim operu mini, sto NIJE rjesenje kakvo meni treba... Neki mozda nemaju WNW od gigabajt, ili neki paket od par gigabajta, nego neki, kao mozda ja, imaju samo 25 mb mjesecno, i nije mi u planu krcat gigabajte prometa da bi gledao forum kada sam u pokretu... Ma koliko ja podesavao sve na minimum, nazalos, previse... Tako da, mobilna verzija, JA SAM ZA! :D
Elem, skidam kapu:)
Sent from my Milestone using Tapatalk
Ako mogu, zamolio bih sve clanove koji koriste Tapatalk da pod opcijama aplikacije iskljuce automatski potpis (Sent from my <device> using Tapatalk).
Taj podatak ne sluzi bas nicemu (sumnjam da je ikome toliko presudno kako i sa cega je post poslan), te samo unosi nepotreban noise u tekst.
Zahvaljujem unaprijed. :)
I sta je odluceno? Hoce li biti mobilna verzija?
pa onda ta tapatalk verzija foruma i nije bas nesto...
no dobro, ja sam se snasla :D a i ne treba mi mobilna verzija...samo kazem :D
forum.mobilism.org
Snadite se...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
@dgrgic37,
http://cafe.mobil.hr/threads/68534?p...l=1#post947658
Ako nije problem. :)
jel netko tko ima iPhone isprobao vBulletin Mobile http://itunes.apple.com/us/app/vbull...401734344?mt=8 koliko vidim free je, bacite koji screenshot i komentar o programu
To je samo za vbulletin forum, ne za ostale forume. Probao (mislio da je kao tapatalk) i tek onda procitao tocno objasnjenje :)
thnx, mislio sam da su možda već pustili trodnevni demo, ali to će tek iduće godine "We will also have a demo app that will work with your site for 3 days so you can trial the application prior to purchase."
Ups, ja stavio "kaj će nam to?" a nisam razmišljao da neki nemogu koristit Tapatalk ^^