Može link (ako je i za novije 3GS- ove)?
Ili je to ono isto što su već prije najavili?
Printable View
Može link (ako je i za novije 3GS- ove)?
Ili je to ono isto što su već prije najavili?
PwnageTool je program za raditi JB, ali to je program za Mac računala. Znači, ako imaš Windows- ne možeš koristiti :)
Ali, do sada je barem tako bilo, PwnageTool biva popraćen programom za Windowse kroz tjedan- dva (ili kraće).
Samo, sada treba čekati da vidimo za koji firmware i iPhone je ovaj PwnageTool... :)
kod mene kao i kod vecine windows računalo
sorry na tako skrtim informacijama, ali sam preko moba vidio na faceu taj link od Redmon Pie-a.
Pise da radi na starim bootromima samo, no do kraja tjedna ce izaci i za novije bootrome i unlock uz to.
zasto nema za skinut sa iclarifield od kud ste skidali 4.0.1?
evo stavio 4.0.1 i fakat je nesto brzi od 4.0 no jubito mi i dalje ne radi a moram probati mms
jubito rjesio...ali nece mi mms poslati sta da radim? sve postavke su tocno unesene
Jesi resetirao telefon nakon unošenja postavki? Meni na VIP-u uredno radi, i primanje i slanje.
pa vec sam ga bio palio jer se smrznuo par puta
deckovi i cure ,,,gle ja sam sa 3.1.3.presla na 4.01 ,,radi se o iphoneu 3gs 32 i sad imam samo hitne pozive i ne prihvaca mi sim karticu ...molim pomoc ako itko zna sta da uradim ,,ovdasnji provideri mi neznaju rijesit problem ,,,,telefon mi je u komi
jel otkljucan?
Možda se zaključao na operatera. Trebaš karticu od tog operatera da ga možeš aktivirati i onda otključati.