@mat1ja.kn3z nazvatcu SZK pa cu vidjeti sto mi kazu...hvala:)
Printable View
@mat1ja.kn3z nazvatcu SZK pa cu vidjeti sto mi kazu...hvala:)
evo da ne otvaran temu iman i ja jedno pitanje
zelimo se svi pribaciti na tarifu za obitelj 500 i sad...da li je moguće se pribaciti na tarifu za obitelj 300 nakon nekog vremen? ako da koliko vrimena triba proć da se moze prominiti tarifa?
ps. jeli iko zna koko se triba čekat za iphone 4 posto ga nemaju trenutno?
ako potpisujes ugovor na 24mj, mozes nakon 4 placena racuna, s tim da, pazi, u TzO 500 mozes imat 4 pretplatnika, a u 300 samo 3 pretplatnicka broja. .
znam za preplatiničke brojeve...onda bi 4 prisa u člana i gotova stvar :)
Ja imam jedno pitanje sto se tice pretplate iduci mjesec istice ugovor tarifa 75 ona klasicna i sad bi stari htio preci na flex obitelj 200, znaci iduci mjesec produzi ugovor da bodove uzme mob i da on i stara budu na flex 200 a ja i sestra npr dobijamo svaki mjesec 50kn na racun jel moguce to ili ima slican nacin da se to napravi?
mozete uci u tzv Tarifu za Obitelj, ali 300, jer tamo mogu biti do 3 pretplatnicka broja i 2 simpa clana. dok u tarifi za obitelj 200 mogu biti 2 pretplatnika i 1 simpa clan.
i onda imate svi medusobno besplatne pozive, i simpici dobivaju 50kn na racun.
evo ti i cjenik da ne pisem sve ovdje.
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-13-00-00.asp
e to me zanimalo jer nes nisam kuzio al nas je cetvero pa opet neide ni 300 ni 200 jel to sve bez PDV-a
onda idite u 500 :)
sve je to s PDVom.
jedino se dodatno naplacuju radijske frekvencije (10kn po broju) i opcije naravno koje si aktiviras.