Bog svima i sve najbolje u novoj godini!!!
Ja sam tek danas stigao iz Praga i bilo mi je super osim šta sam bio bez kompa na 5 dana, ma nije mi falio, a mislim da sam i još malo janpi:spin:
Printable View
Bog svima i sve najbolje u novoj godini!!!
Ja sam tek danas stigao iz Praga i bilo mi je super osim šta sam bio bez kompa na 5 dana, ma nije mi falio, a mislim da sam i još malo janpi:spin:
evo da se i ja javim ovdje, kada svi vec cestitaju jedni drugima...
onda i od mene primite najiskrenije zelje za Novu godinu, neka vam se svi vasi snovi i zelje pretoce u stvarnost :)
ma nek se pretoče u čašu...;D
jupi!!!!!!!! kad bi bar i bilo tako...= Citat =:
Poslao: jsp_m
ma ti si dobitnik...zaloziti cu se da dobis neku nagradu!!
Vidi, vidi 2003. mislim da je vrijeme promjene moba... ;D
Ja ih ove godine ne planiram puno promjeniti.... :angel:
ja mislim promjenit i to HITNO!!! t68 imam več godinu dana! dosadio je strašno...
floor zasto mi ne odgovoris na privatnu poruku? ne zelis nagradu? ;-)
ma netreba!!!
Svejedno HVALA jsp_m
OK, onda 6 besplatnih mobila ne ide nikome... (sta vec imas pretplatu???)
ajde dobro. nemam pretplatu. poslaču ti mail
Ne kužim... možda je strah u pitanju?
ma ne....... pusti...
ok ok
ak neš ti, JA ĆU!pusti mene!pliz pliz
Ako tebi da, gIK ti i ja smo si dobri, pa ti meni daš tu pretplatu, može?? :angel: :lol:
ak bude godišnja,ja dobim prvu polovicu godine a ti onda dobiš tu istu dok ja čitam brojeve za drugu polovicu?može tako?;D
jesi to bio na maturalcu?jesi možda koji slučajem našo birc "DOUBLE TROUBLE"?= Citat =:
Poslao: karaman
hvala na komplimentu, ali nisam mio na maturalcu, a bogami niti u tom bircu...= Citat =:
Poslao: gIK
jesi to bio na maturalcu?jesi možda koji slučajem našo birc "DOUBLE TROUBLE"?
zašto, kakve uspomene nosiš odonuda?:drink: :guitar: