a gdje da ja skinem sve te igrice koje ti imas? ili ajd ne mora igrice. smao fixeve bar.. igrice neke imam neke ne.. SIMS mi ne radi, jel ima neki fix za to..
Printable View
a gdje da ja skinem sve te igrice koje ti imas? ili ajd ne mora igrice. smao fixeve bar.. igrice neke imam neke ne.. SIMS mi ne radi, jel ima neki fix za to..
Imam ja fixove otvori thread pa cu ti tamo postat.
a sta ne mozes mi na mail? khideg@vip.hr
Ma naravno da mogu al onda trazi jedan trazi drugi a lakse je kad je sve na forumu.
Ajd budem ja otvorio temu i uploado samo da ih sve sredim.
e super. tnx.
Yesterday i tested ALL of N-gage games on my 6630, every game i tested has a same chance to work (free memory more than 9.5MB, clean libs and programs folder on my mmc, no any kind of apps installed (except AppMan, FExplorer and blzinstapp) so in other words clean install every time). I tested it on my 6630 which is TIM mobile phone with 64MB DVRSMMC from NOKIA (V 2.39.15, 11-11-04, RM-1). So this is the list!
100% WORKING
Operation Shadow
Fifa 2004
Xanadu Next
Bomberman (with 6600 libs fix)
King Of Fighters Extreme (with 6600 fix witch change the 6R33.APP file)
Requiem Of Hell (with 6600Fix.sis but the sound is not working)
X-men (with fix that chage 6R54.APP)
Mblslam
Monkeyball (there is no sound)
Ncaa football 2004
Sega Rally
SonicN
Splinter Cell
Sango
The other games are not working for me!
If anybody have the same phone with same firmware and has managed to run some N-gage game that is not on my working list please post HOW, and say witch apps you have installed on your mobile.
Ne da mi se prevoditi ali ukratko testirao sam ngage igre na 6630 i ovo je lista igrica koje rade na mom mobitelu.
koji je ovo vrag? jel trebam odg na eng ili HR?
pa covjek je pasto najnovija saznanja ;D
pasto nije sigurno, jer inace bi napiso text na HR, dakle napiso ga je na eng.. sto ne razumijem zasto, ako zna HR.
???? skinuo je to s nekog drugog foruma i "zaljepio ovdje" no necemo offtopic= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ne ljudi nego sam ja to napravio za jedan drugi forum pa mi se nije dalo prevoditi. Slobodno odgovarajte na hrvatskom. Napravio sam to zato jer nigdje nisam našao listu igrica za ngage koje rade na 6630 a da piše tako detaljno tj. svaku listu koju sam našao piše da radi Red Faction ili neka druga igrica a zapravo na mom mob. neradi.
a sony onda,nesporazum
malikrokap :thumbup:
pa ja mogu napravit sta radi na 7610 naravno. evo za pocetak ne radi
SIMS
to pise na pocetku threada.= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa znam, l kontas to ti nitko vise ni ne gleda.. svi gledaju zadnje postove.
Kako da pokrenem igre za n-gage na 6600???
Skinem neke igre za n-gage i stavim ih na 6600.
Sve igre koje su u .blz formatu uredno rade dok one koje su samo u system mapi nece ni otvoriti.
Mapu iskopiram u folder system\apps\, restartam mob. i pokrenem seleq.
Nadem tu iskopiranu mapu i kliknem na ikonu tipa sega.app , i onda mi izbaci poruku application closed...
Zanima me kako da pokrenem te igre?
Gdje grijesim?
Pomoc!
Meni simsi nisu šljakali.
cobra111, kad pise app closed tu nista nemozes,znaci da igra ne radi....
btw. meni ne radi ni jedna igra na n7610 u blz formatu,instalira igru ali se neda pokrenut
Ma da ali na prvoj stranici pise da sega rally radi na 6600.
mene zanima kako da pokrenem igre za ngage na 6600 koje su u .raru
pa ako ima koja dobra dusa da to opise. mislim da puno njih to nezna pa bi to koristilo ovom sajtu.
pozdrav.
kao prvo,popis na pocetku threada je relativan ,znaci da ovisi o verziji softvera i na njega se nemozes pouzdat,ako tamo pise ne znaci da ce iste igrice raditi i tebi...
igre koje su u raru moras prvo extraktat na kompu i dobit ces folder app/system/nesto kojeg premjestis na karticu na isto mjesto (znaci app/system/nesto) i ako si u extraktanju dobio libs folder takoder njih kopiras u e:/system/libs.
I have the same with the same firmware.= Citat =:
Izvorno postao mirkocrocop
For me works also Shadowkey and Call of Duty (but with the bluetooth turned on before startig the game).
However Shadowkey on my 6630 works with no sound nor music.
Can you test it on you phone and let me know if music works for you???
The game is great and has great music.
Regards
sta je sad ovo? presli smo na engleski?!
btw. ja sam stavio bombandermena i fixevi su sa 6600 i ne radi mi na 6630,doduse moja verzija je v.2.39.129 27-10-04 rm1
Cuj, svi razumijemo engleski, pa sto ne bi imali i nekoliko stranih usera...
BTW- welcome cutare
Sorry game works but with no sound at all. Žao mi je ljudi ali čovjek je pitao pa mu moram i odgovoriti ali kao što Cykke kaže svi ili većina nas razumije engleski pa ako uleti koji stranac možemo se malo prilagoditi, ipak smo mi turistička zemlja ;) :beer:= Citat =:
Izvorno postao cutare
jel ko probo Splinter Cell;Chaos Theory?