msn mesenger
Printable View
msn mesenger
Trillian, na njemu icq, jahoo i msn.
meni je msn messenger full ok,icq mi nije nesto,al sve je to ok
Jučer sam skinuo trillian 3.0, puno je bolji u odnosu na starije verzije.
Msn mi je puno bolji, ali icq koristi više ljudi.
...to stoji samo mi je Trillian prenakrcan i prešaren (i ne može se spojiti preko proxy-a, AGHRFG!!!)...
Trenutno se niti jedan ne može usporesiti messenger sa Skypeom.
Skype ima mogućnost forwardiranja poziva, ostavljanja glasovnih poruka, zvanja na obične telefone i čak možete kupiti broj u Finskoj recimo i javljati se u Hrvatskoj.
Imate čak i službenu Hrvatsku stranicu sa telefonima na http://www.skype-info.com
I s najvećom tendencijom rasta Skype ima preko 200.000.000 downloada.
O uslugama koje sve Skype ima ne može se niti jedan messenger usporediti.
Imate i stranicu na kojoj možete naći više informacija na hrvastkom jeziku.
http://www.skype-info.com
Pozdravi
Messanger i voip nisu jedno te isto, sorry, ali skype se nemrem uspoređivati sa ozbiljnim messangerima ni pod razno...
BTW, ovo gore si mogao i u jedan post, baš i ne odobravamo više postova za redom, još si novi pa samo upozorenje...
BTW; ako imaš kakve veze sa gore navedenim site-om/firmom javi mi se na private...
Lol koje kontradiktorne izjave Killa .. ehehe.
ja koristim odkad za interet znam ICQ al su me nafukali da instaliram MSN ...
mane su u tom vragu sto nemres offlajn nista , mislim da nema history sto ej po meni isto veliki - , nadale searc users je izvedeno krajne glupo nemres samo tak dodat nekog , nego moras search by interest a i onda ga nemres dodat nego ga moras POZVAT da ti posalje mejl .. ma totalna glupost.
meni osobno ICQ nece poslat 1 od 100 poruka .. tak negdje je prosjek.istina,zna se dogodit..
koje? e jesi vidio kolko je stara tema i postovi? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
trillian mi je bio zakon sve dok mi nije prestao radit no necu sad o tome. zato sad koristim msn i icq pojedinacno ali msn je dosta napredovao i svidja mi se, jest da ima neke nedostatke koji me ubijaju u pojam, npr ovo sto je grunt rekao - nemozes ostavit offline poruku...
ali graficko sucelje je urednije, sređenije i ljepse. bar meni
hehhe ... nego evo upravo nadog jos jedan po meni PRESUDAN nedostatak na MSNu .. pa jebote ta program ne podrzava ugradene menu-je u falovima odn nemres desni klik misa na neki fajl na kompu-send by msn-send to user...
koje sranje!!!
to je po meni veeelika prednost ICQa.
ful je tak sve olaksano..
da ne ulazim u detalje i govorim kak u msnu kad nest saljes recimo filmice :rolleyes: wasnt me :d iz recimo foldera c/razno/nesto i posaljes to , kad ides opet na slanje fajla , on to nece zapamtit,taj zadnji folder , nego ce se uredno vratit na dektop .. mislim ono ..
grunt po meni je ta funkcija iz izbornika nepotrebna... znas zasto?
'drag 'n' drop' ;)
tocno .. ok to ima suportao ajd dobro.