evo potvrdjeno stavio sam samo taj repo666.ultrasn0w.com na 3.1.3 5.12.01 baseband i radi mob na tele2......konacno
Printable View
evo potvrdjeno stavio sam samo taj repo666.ultrasn0w.com na 3.1.3 5.12.01 baseband i radi mob na tele2......konacno
Dakle evo jedan mali review sto se tice iOS4 za iPod touch.
Dakle sad sam napravio update, iPod Touch 3G 32 GB model.
Za sad nema JB za njega :/
iPod je puuuno brzi sa tim OS-om, brze ide i slajdanje po ekranu i sve se puno brze ucitava.
Radi Multi tasking i mjenjanje wallpapera.
Jos jednu korisnu stvar sam primjetio medju postavkama a to je Airplane mode.
To imaš i na prijašnjim iPhoneima, ali čemu ti uopće to treba kod iPoda... :dunno:
Ajde, drago mi je da je brže. :)
ja jos nisam napravio update jer sam cekao ovaj unlock dugo budem napravio kad izadje jb i unlock ovaj vjerovatno radi i na njemu ali kad bude sve prijeci cu na os4
Jel se zna kakav ce bit JB,untethered ili tethered?
btw sta bi bilo da sad upisem u cydii repo666,soft je 3.1.2, 5.11.07
Podržani su baseband: 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01 i 05.13.04
Radi unlock na 3.1.3 huraaaaaaaaaaa...
Eto jos jedna super stvar na iOS 4.
Kada se 2 puta pritisne home button, slajdas ljevo i imas one kontrole za music player ;D
Dakle banana, upravo instalirao iOS 4.0 na 3GS (ne JB) i mislim da cu ga odmah vratiti nazad.... Sve slike u albumu su toliko lose da su negledljive....
Zar to nitko nije vidio do sada???
Ljudi, dali se zna otprilike kad ce izaci jb za os 4 (3g) ?
3G semože JB-at, 3GS još ne koliko ja znam.
Moze se, ali na Mac OS-u. Mene zanima za windows :)
EDIT: ipak sam bio u krivu
jel se mogu bas pjesme brisati (ne iz playliste nego iz uredaja)?
Evo, ne trebas brisati slike, samo uncheck/ check foldere na compu u kojima su ti slike i nakon toga syncaj.... Sve ce biti OK...
Edit:
Samo da nadodam da nisam nista posebno odusevljen s 4.0... Izuzev sto mi se cini da brze izostrava slike kada ih otvara, dobra stvar je sms character count, multitasking me uopce ne odusevljava, mogli su to i bolje napraviti, npr., svaki put kada se izlazi iz aplikacije na home button, on tu aplikaciju sprema u multitasking ladicu, tako da se za kratko vrijeme ta ladica nakrca.... Mogli su staviti softversku tipku za izlaz iz aplikeacije ili npr. 1x home buton je izlaz, a 2x home button spremanje u multitasking ladicu...
Kao sto rekoh, za sada jos ne vidim nikakve prednosti iOS 4.0...
imam par pitanja pošto kanim staviti os4 na svoj 3g:
1. AKo updateamm preko itunesa i zelim ga jailbrakeat (a kad jb-am moram imati na racunalu ipsw file, dali moze posluziti onaj za developere onaj gm ili bas mora biti isti ovaj koji je u itunesima? )
2. Dali isto rade aplikacije koje imam na racunalu ili treba traziti bas za os4 (oprostite nisam bas apple expert)
@ Whistler
1. ne znam, nemam JB
2. za sada mi sve aplikacije normalno rade na OS4
Nisam pametan, nigdje nemogu naci konkretan tutorial i redsnow (za winse) za jb-at iphone
edit: nasao
http://www.iphoneheat.com/2010/06/ja...n0w-0-9-5-bet/
Ja sam s ovim radio JB na svom i još uvijek radi,samo sam ga danas napokon otključao...
http://jailbreak.bloger.hr/post/reds...2/2198308.aspx