Već se negdje reklo ali ne mogu sad nać...koji se market, tj koji app se mora skinut kad se roota Milestone da bi se mogle skidati paid apps i appovi koji ne rade na ne-rootanim mobitelima.
Printable View
Već se negdje reklo ali ne mogu sad nać...koji se market, tj koji app se mora skinut kad se roota Milestone da bi se mogle skidati paid apps i appovi koji ne rade na ne-rootanim mobitelima.
ipak je pao root? :)
http://uploaded.to/file/en3pg4
Hvala pajo, al našao sam već. Napisao si market enabler u onoj temi sa recenzijom.
Iako, frend mi je dao torrent sa valjda 1000 appova i igara tako da mi ovo u biti ne treba. Ne moram appove kupovat kad si lako skinem crackiranu sa neta :)
vrijedi za 2.1, kao i za 2.0.1, za 2.0 čini mi se da ne
ovaj enabler ti omogućava da vidiš appove na marketu koji se plaćaju (jer samo ljudi iz nekih 10ak zemalja mogu kupovati appove preko marketa), i nema veze sa installousom...
aha, jer sam citao neke druge guideove koji vele da moram downgradeat s 2.1 na 2.0... super, manje posla ;)
ma znam da nema nikakve veze s installousom, vec sam mislio da za isto sluzi. tnx na objasnjenju..
hmm, javlja mi "We got a problem Houston :(" i ne napravi ništa.
Nego, sa mojimMilestone original 2.1 rom-om i 2.36 fw market fejkanje bi baš zgodno došlo, jer npr. ne mogu nadograditi staru verziju mapsa koja dolazi za Motorolu...
ima li neki site na kojem se mogu skidati APK-ovi pa stavljati ručno, ali da se updatea zanimljivim apliakcijama?
Imas na xda, brut maps sa google navigacijom koja radi i kod nas!
Edit:
Naravno kao apk koji skines ubacis na mem. karticu i instaliras!
pojavio mi se problem :/
kaže ovako:
-- Install from sdcard...
Finding update package...
Opening update package...
E:EOCD marker occurs after start of EOCD
E:signature verification failed
Instalation aborted.
Probao sam još jednom isto ali neće.
Skinuo sam onaj file i preimenovao ga u update.zip, spojio mob kao 'memory card access' i kopirao na karticu drito i neće. Ima netko rješenje?
jesi kopirao taj file u root kartice? i još nešto, ako si ga preimenovao, provjeri da li ti windows prikazuje ekstenzije fileova. ako ne prikazuje, onda uključi da ti ih prikazuje i ponovi postupak renameanja.
jesam, samo sam ga stavio na sd karticu, u nit jedan folder. kolko ja znam to bi trebao biti root direktorij, ili sam u krivu?
što se tiče ekstenzije, fajla je u zip. provjerio sam i u astro file b i piše update.zip
edit: piše mi dole ispod sveg tog, u ravnini one slike s mobitelom i znakom s !:
E:Can't open /cache/recovery/command
hm po ovom mi se čini da nisi flashao vunerable sbf?
ako jesi, onda probaj flashati jedan od onih novih firmwareova
Central Europe - 02.36.0, Asia - 02.36.0, UK - 02.36.0 ili DACH(Njemačka) - 02.36.0 - odavde: http://cafe.mobil.hr/threads/68197-M...-Open-recovery
i s tim firmovima već dobiješ root
I ne zaboravi backup!!! :-)
Kako sam se zajebo maloprije. Išao sam unrootat mobitel i mislio sam da će kao i nakon roota sve ostat isto. Međutim, sve se obrisalo, sve sa njegove memorije (SD kartica je ok). Fuck me koji zajeb.....nisam si bekapirao ništa.
Btw, mi koji smo uzeli mob kod VIPa, mi imamo Euro (.31) QWERTY gore, right? Sa tim sam flashao mob. Još sam pod dojmom svoje glupoće....
Pa s tim sam flasho....ja sam se isto začudio kad sam vidio da ničega nema
meni se također sve bilo vratilo na tvorničke postvke...srećom telefon sam imao tjedan dana pa nije bilo velike štete
da..adkle ovi GOTovi flashevi nisu service, i brišu sve :)
sorry svima, ako ste pogubili neke bitne stvari...
Ma ok je stari, stvarno si puno pomogao svim noobovima ovdje, uključujući naravno i mene. Jbga, zajeb se desio. Najviše me jebe sto su mi se zbrisali notes, jedino sam tamo imao zapisan PIN od devizne kartice, sad ga nemam više :)
Sva sreća pa mi ta kartica služi samo za online naručivanje :)
PS: Nakon što sam stavio taj Euro .31, to je to? Mob ako se slučajno nešto desi može bez beda na popravak?
Btw, nakon unroota pogledo sam jel došao za našu regiju novi update, još ga nema....
Thanks, al ne mislim napustit još vas ovdje Motoroličare :)
Čitao sam malo i onaj HTC forum, ovdje mi je nekako bolja ekipa :)
Probao sam flashati Milestone na 2.36, ali ne ide, javlja grešku svaki put.
Nakon ulaska u boot mode na ekranu je pisalo: Bootloader 90.78
Spojio sam ga na komp, pokrenuo RSD lite, ubacio njemački flash i pokrenuo. Ali, na ekranu mobitela se pojavila poruka "Critical Error".
Windows XP