skužaj :spin:
Printable View
skužaj :spin:
app2SD sada vrijedi za sve aplikacije koje postoje na android marketu
app2SD na Froyo-u neće vrijedit za niti jednu aplikaciju dosad, tj, samo nove update-ane aplikacije koje omogućuju app2sd će se moć stavljat na SD karticu. Uglavnom svakom od svih programa koji postoje fali par redova koda...koje će svi kuhari morat dodat tj napravit novi update programa. bezveze...al eto...
Glavno da se nešto radi...
Jel se zna kada bi trebao doci froyo za desire,spominje se 23.6 ali nije sigurno?
Taj datum se proširio netom zbog jednog poziva službi za korisnike koja je na pitanje o nemogućnosti instalacije novih programa korisniku sugerirala da pričeka do 23.06. kada će se taj problem riješiti. Iz toga je taj korisnik a i svi ostali zaključili da tog datuma dolazi Froyo na Desire. Bilo bi dobro da je to istinito, međutim vjerojatno ćemo morati instalirati nove verzije programa ako ih želimo smjestiti na karticu.
Imam Desire kupljen u Tele2 prošli tjedan. Ne nalazi mi novi update ni manualno ni automatski ( postavljen je da sam provjerava dali ima kakav update ). Ima li tko sličan problem?
Vidjeti će mo za par dana. Gdje si ga kupio. Ovaj moj je izgleda za istočno tržište, možda to ima veze?
jesam, odma nakon par dana šta se pojavija update
Izgleda da je onda neki problem sa serverima.
pokušavaj i dalje, pojavit će se
Moj je iz Vipa, ali sad sumnjam da je problem u serverima, prije ce bit da je otkriven neki bug u tom updejtu, a nista vidjet cemo..
ja sam kupio u vipu i skinuo sam normalno ..
Kad?
Evo, meni ni danas nece.
a postoji i druga opcija da si napravite update!
samo pogledajte na stranici prije
http://cafe.mobil.hr/threads/68003-H...l=1#post934483
Možda update preko samog mobitela više nije dostupan
Ni meni ne nalazi nikakav update, pokušavam već par dana. Desire je kupljen u Vip-u. Zvao sam HTC-ovu službu za korisnike koji su preko SN mobitela rekli da firmware još nije službeno dostupan i da pričekamo do kraja mjeseca (kada, nadam se dolazi Froyo).
POzz
Pitanje je zašto je povučen update? Ja sam ga napravio kad se pojavio, sad se pitam je li to bilo pametno. Za sada sve radi.
Danas mi se pojavio update, instalirao sam ga. Sad sam verzija 1.21.405.2. Nakon instalacije su mi nestali svi programi sa home screena, to je jedino novo sto sam primjetio. Pricalo se da ce Froyo 23.06. ali izgleda nista od toga. Jeli jos netko instalirao i vidi li kakvu razliku?
To je ta verzija o kojoj smo pričali u ovoj temi. Čudno je što su ti programi nestali.
HTC se još službeno ne izjašnjava o Froyu, ali bilo je par mailova od službe za korisnike u kojima ima hintova da bi u sljedećih par tjedana trebao biti.
Ima tko kakvu ideju zasto mi ne prolazi update, krene sa skidanjem i sve i onda se ugasi i krene ona zelena kao da se nesto desava i onda to stane izbaci nekakav crveni upitnik i reboota i stane na 1.15 firmware'?