Ma nevjerujem mora da neko zna nesto o tome.
I meni iskace kad ga palim i kad mi se srusi ngage igrica.
Printable View
Ma nevjerujem mora da neko zna nesto o tome.
I meni iskace kad ga palim i kad mi se srusi ngage igrica.
A jel imate vi u npr. E:\System\MIDlets (folder za Java igrice) RMSProtectionFile???
Posto meni ne radi instalacija .jar fajlova,zanima me da li je mozda taj fajl u pitanju?
Ili jos bolje,moze li mi neko napisati sta ima u folderu MIDlets (sem novih foldera,u cijim nazivima su neke sifre),tj. koje fajlove??? Ja sam odatle nesto izbrisao i sje*ao!!!
...ja imam samo taj RMSProtectionFile...ništa više...
Sile,svrljao sam malo po fajlovima i jedino aplikacija Kodak Picture centar ima rec "MAIN" u nazivu fajla.Fajl se zove KPCMain,sta mislis da li je do njega,vredi li ga izbrisati??? I koristi li iko od vas KPC???= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ja imam file {1010d19a} a u njemu nista i imam taj RMSProtectionFile od 10Kb neki tex dokumet sve ispisano AAAAAAA...
@Pinocio
Ja nisam instaliro nista vezano za kodak.
Nema ti to veze s tim!= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
...i meni je sad počelo ikakat to s*anje...malo iritira kad resetiram mob,ali ga ne gasim tako da nemam daljnjih problema...a pojavilo se kad mi je mob nešto sam zeznuo,nije mi htio ništa pokrenuti,samo neki errori...a sve ikone od programa koji su instalirani na mmc-u bile su nestale...ali sada sve radi,ali ipak taj MAIN zeki...