Obračunska jedinica ja 60s, šta ne? Na pretplati je, sigurno. Jer mi za svaki poziv od par sekundi naplate 74 lipe.
Printable View
hmm ovako koristim opciju svi moji gdje su pozivi prema svima 91 lipu, znaci ako se prebacim na HOCU SVE to mi ostaje isto jedino kad obnovim račun sa 100kn onda pada cijena poziva na 69lipa koja traje mjesec dana.A jedini minus je sta nemogu vise aktivirati opciju vip 0.Jel tako?
Ako ti ne smeta to da ne mozes upaliti nikakve opcije (recimo, moja cura uzima SMS pakete pa njoj ovo ne bi pasalo), onda ostaje samo kolika je obracunska jedinica (ne znam kakva je "svi moji" pa ne mogu suditi) pretpostavljam. (ispravite me ako grijesim, naravno :) )
Ta obracunska jedinica od 1 min ili 15 sek ili 1 sek cini veliku razliku. i uspostava poziva isto tako. Pogotovo za kratke razgovore. Ali dobra stvar za operatere je da vecina ljudi niti ne obraca paznju na to.
pa mislim da su obracunske jedinice iste kod kod ovo dvoje,ispravite me ako grijesim :)
ps. stara tarifa se zove laganini
Preneseno sa Teletove stranice= Citat =:
Obračunska jedinica za govorne usluge je 15 sekundi, a za prijenos podataka 1 kB.
Da, Laganini ti je tarifa, a ne Svi moji...
I još jedna ispravka, HOĆU SVE je 49lipa uz mjesečnih 100kn
I treće stari set tarifa (Laganini, Svi moji, Vikend, Za dvoje, a i one prastare CALL SEND, TOPUP, EASY) imaju obračunsku jedinicu od 60/1
A ove nove 60/60 :(
Ljudi moji, ako baš stvarno ne preterujete s pozivima prema Vipu, možda možete razmisliti jednom iz novog seta tarifa...
Ali ja opciju VIP ne dam ni pod razno...
Mada se bojim...
Inače, 100% provjereno, idućih godinu dana opcija VIP neće biti ukinuta.
Dobio sam 12000 minuta unutar VIP mreže, 12mj*1000min, bez uspostave poziva (60/60 skidanje minutaže), preko akcije "Svaka obnova dobija".
Kako su prastare tarife i dalje dostupne za korištenje (CALL; SEND; TOPUP; EASY), ali ne i za aktivaciju, možda istu politiku održe i prema opcijama...
Mada su svojevremeno dok sam imao opciju FIKSNA, ukinuli je, ali je to bilo iz razloga što su dobili od države packu...
Nikad se ne zna s njima...
:)
P.S. Osobno nemam ništa protiv TELE2, njihov Knockout (onaj na bonove) je ipak nešto bolji, obzirom na obračunsku jedinicu, ali sam čuo s raznih strana za probleme sa signalom...
Ali kako pravi Hrvat nije faca ako nema dva broja, jedan iz seta (VIP, T-mobile), i jedan iz seta (Tele2, Tomato), ako već niste u toj grupi, priključite se.
Naravno ako vam nije tlaka nosit 2 mobitela...
Evala svite, idem učit....
ham kuzim.ja ne koristim nikakve opcije i znaci sad ak ostanem na laganini imam po 91l prva minuta a ostalo mi obracunska jedinica sekundu,a ako se prebacim na hocu sve imam 49l prva minuta a druga minuta 98l makar pricao 1min i 1 sek (nakon nadoplate 100kn)....sad ni sam neznam moram malo vidjeti po ispisu poziva sta mi se vise isplati
ajde sad se barem mogu usuditi nazvati neku drugu mrezu s vipa... malo normalnije cijene...
@HSDPA
Slazes se da je Tele2 i dalje jeftiniji ali obicnom korisniku, koji nema pojma sto je to obracunska jedinica, ce biti vazna cijena. 0,49 VIP i 0,49 na Tele2 znaci isti su!
Zato ce Tele2 (po mom misljenju) morati spustiti makar par lipa da i dalje OCIGLEDNO bude povoljniji.
Svatko tko je normalan neće preći s bonova tele na pretplatu tele dok god je obračunska jedninca na bonove 15sec.
Svaka čast teletu ako izdrži još godinu tako....
A zna se da su glavni izvor prihoda ovi na pretplati, jer se oni opuste, ne moš ti klinca koji je dobio 50kn za bon za mjesec dana, natirat da potroši više ako starci ne daju ekstra 50kn...
A nek ga ti isti straci dovedu na pretplatu ( zbog eventualno jeftinijeg moba na pretplatui), eto teletu ekstra prihoda, makar i cijena bude manja, ali će klinac trošit više, jer nema taj osjećaj za lovu kad je na pretplati...
Eto moje predviđanje (za godinu dana), ako nitko drugi od konkurencije ne skrati obračunsku jedinicu ( u što čisto sumnjam), eto vam i teleta s povećanom obračunskom jedinicom makar 30/30, ako već ne na 60/1 ili 60/15
@Vivaldi
Kao sto sam i spominjao vecina korisnika nema pojma sto je to obracunska jedinica a i da zna kako ti mozes pikirati da prekines razgovor bas u 0:58 sek. a ne u 1:02! To je najlaski nacin (a opet skriven) za povecati prihod a da korisnici nisu ni svjesnit tog povecanja osim vecim racunima na kraju mjeseca. Drugi nacin je povecanje cijene uspostave poziva, ali to je ipak uocljivije nego obracunska jedinica.
ak se uzme neka tarifa "hocu" nemoze se vise uzeti tarifa vip 0 nikad??
PROMOCIJA:
Hocu sve+ 0,39kn prema svim mrezama (nakon uplate 100kn)
Hocu sms+ 0kn sms prema svim Hr. mrezama (nakon uplate 100kn)
I sada secer na kraju:
* Cijene vrijede u promotivnom razdoblju od 17.09.2010. do 30.11.2010. :lol:
e to me zanimalo,dobar pokusaj,al nece im uspjet,u tele je neograniceno,tako da ce bit pa-pa V I P ! :evil:
Blijedo kopiranje ostalih operatera, zalosno je da Vip vec dugo vremena nema 'nesto svoje' nego samo nekad lupe neku kopiju itd. Medjutim i dalje unatoc svemu opet budu najskuplji u HR. A tek sta rec o cijenama interneta.
Nadoplatio sam bon 100,a posto sam onda imao poruke za 9 lipa,danas vidim neoduzima mi s racuna,znaci automatski mi je ovom promocijom hocu sms+ poruke stavilo za0kn prema svim mrezama,pa me zanima jesu poruke ogranicene i na koliko tocno poruka imam da mogu besplatno poslat...