stavio sam znači ledroid sa a2sd+ podrškom. preko rom manager napravio ext3 512mb i swap 0. i kad skinem aplikaciju s marketa on ju instalira na telefon!
Printable View
koliko imaš free interne memorije?
To što gledaš pod applications u pravilu uopće nema veze sa a2sd+. Kad bi micao aplikacije sa phone <-> SD, ne bi trebao vidjeti nikakve promjene na stanju interne memorije i to ti je najbolji test da vidiš radi li ti a2sd+.
dobro, poigrat ću se time. nego još jedno pitanje... da li widgeti rade s sda ili ih je bolje držati na mem telefona.
Meni zasad sve šljaka onako kako instaliram. Kod jednog widgeta sam imao nekih problema da nestane nakon reboota pa sam samo kliknuo tamo u Applications "move to xxx" (phone ili SD, ovisi što mi je bilo ponuđeno). Neznam jel to neki bug ili šta, uglavnom, ako te bude zezalo, malo ga isprčkaj na ovaj način.
Nakon što sam instalirao sve potrebno za moj desire(jako puno aplikacija)...ostalo mi je 45mb interne memorije...iako imam app2sd+, jel to normalno?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Neznam, možda.
Kod mene je 48 aplikacija i 8 igrica - slobodno 66 MB interne. Provjeri sa Quick system infom dal ti se uopće koristi ext3.
Sta si brojao aplikacije,ili postoji neki app koji izlista sve?hehe...
Ja imam malo vise od 50 app I 17 igrica...znači sve je ok...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
stavio ext3 512 i u system quick info mi pise:
a2sd storage: total 457mb, free:321mb
jel to znaci da mi a2sd radi dobro? :D
što činiti ako je mobitel već prijašnje rootan na oxygen i nemam goldcard (valjda jer nije brandiran a niti ne znam što je to :) )... kako onda prebaciti instalaciju na SD karticu, što pratiti iz tutoriala?
Treba ti a2sd+, a koliko znam to oxygen ima vec ugradjeno (ispravite me ako grijesim). Znaci samo trebas na SD kartici imati ext2/ext3/ext4 particiju i onda u system settings postaviti da sve ide na internu memoriju (da, internu).
Sto se tice goldcard... Ajde jednostavno zaboravi da si ikad cuo za to.
Ima vise nacina kako napraviti ext2/3/4 particiju, jedan je opisan ovdje, od koraka 11 nadalje.
Mozes i preko kompa, preko kabla ili preko card readera, na windows ili linux... Ima hrpa nacina, ne bi trebalo naci jos tutoriala.
Napomena, time gubis sve sa kartice pa prije toga kopiraj na komp i poslije vrati.
1) napravim sve do koraka 4 - piše da se pojavljuje neki crveni trokut - pošto je moj GSM rootan, dože u CWm_AlphaRev Recovery...
"13. u izborniku izaberite Partition SdCard , pa PartitionSD.
Na crnom zaslonu odaberite: SWAP=0 , pa potrvdite, EXT2=512 pa potvrdite, FAT32 =remaining , potvrdite
Nakon par trenutaka piše na ekranu Partitioning complete!" -> obavim sve do odabira PartitionSD i kasnije se poćnu neki fajlovi redati i neki loader puniti, iza jeste crni zaslon ali ne mogu birati nikakav SWAP ni EXT2 ni FAT32? "piše mi cwm alpharev recovery, sd card space free, back up ooot, backiing up recovery, backing up system, backing up data..."i na kraju svega toga opet mi napiše "backup complete!"
14. izaberite opciju SD:ext2 to ext3 -> ovo mi obavi kako treba, ext ugrade complete!
...dakle sve je nešto napola? kako to riješiti?