Meni je igo oko 100 MB :), Navigon oko 200. Treba samo znati sloziti :)
Printable View
Meni je igo oko 100 MB :), Navigon oko 200. Treba samo znati sloziti :)
Onu staru, 1.1.1 sa novim mapama
e ljudi, evo da se uključim i ja malo, dakle koji je link za navigon croatia da skinem!! i kad to skinem kakav je dalje postupak s tim da stavim na iphone, imam 3g....i da, početnik sam tako da me shvatite u mom neznanju...na kojem jeziku te navodi? treba mi kako sam rekao baš na hrvatskom!
prvo moras napravit jailbreak na mobu a to vjerovatno jesi kad pitas za navigaciju koju oces skinut. kad ju skines ona ti moze bit u rar-u il ipa obliku. ako je u ipa samo kliknes na nju i ona se samo prebaci u itunes a potom sync i eto je na mobu. ako je rar onda extract i spojis u jedan ipa fajl
super, hvala ti, aj još mi neke detalje reci, koja je za hrvatsku da skinem, skidao sam neku što je dana u prvom postu, i reci mi dali te navodi na hrvatskom ili???
Skini onu Igo 1.1.1 Croatia u prvom postu od 109 mb. Ima HR izbornik i HR navodenje
ok, hvala ti, dakle samo aktivirati ipa i ona je u itunesu i dalje sync
da, tako je
skinuo sam i ja sad nju i radi(na balkonu). dal se moze kako update napravit karata(ako ima novija) ili dodat jos koja u taj igo od 109 mb?
Moras prvo skinuti te mape sa neta (googlaj, ima ih svagdje), otvoriti ipa file sa WinRarom i samo drag&drop u folder gdje su mape. Zadnja za igo izasla je u 7-8 mj.
Ja se neću truditi tražiti nove mape za ovo naše područje RH..meni treba samo za split, šibenik i zagreb
Cijela HR je u tim mapama, a nove verzije samo dopunjavaju ulice, raskrizja...
da, ali evo isprobao sam danas i ne radi GPS, zašto, vidio sam na netu da GPS ne radi u 4.2.1. e pa službeno, sada sam u banani!
kako ne radi u 4.2.1? ja imam taj soft i tu istu navigaciju sam probao danas pa radi
vjerojatno zato što imam instaliran ipad baseband...jer ja sam taj iphone JB....jer je kupljen u NY
dakle sada ništa od toga, al evo našao sam nešto što će možda mi zamjeniti dok ne dođe riješenje za to, a nadam se da će doći, stavio sam SYGIC AURA
Planiram uzeti origigi ili igo ili navigon. Moze li netko napisati koje su velicine karte hrvatske slovenije i austrije u ova dva programa?
Koristi li igo po defaultu za hrvatsku navteq kartu kao navigon?
Na androidu npr navigon ima duplo vecu kartu i nesto je dataljniji...
Prema Navigonu karta Hr pokriva oko 69%
http://www.navigon.com/portal/system...pCoveragePos=0
No za Igo nigdje nemogu naci taj podatak, zadnje sto se sjecam na Androidu je Igo karta oko 10mb Q2 2010 a Navigon oko 15mb Q3 2010
Evo problema sa navigacijom...
Imam friško JB Iphone 4 sa VIP-a.
Preko install0us-a uredno instalira sve ipa file-ove osim Navigon 1.7.0. Javlja grešku na ipa file-u na kraju instalacije. Probao više mapa.
Skinuo iGO My Way 1.2.3 Europe, instalirao i na pokretanju daje "user interface resolution 320x460 is not supported or compatible skin can not be found.
Za navigon probaj ponovo skinuti, a igo je netko krivo stavio fileove unutra. Skini pune verzije (oko 2 GB), otvori sa winrarom i brisi sto ti ne treba