http://motofan.ru/board/index.php?ac...ownload&id=736
kad skines, prikopćaj mob.
odna u jednoj kartici nades ring styles tak nesto
odes na fix.
sa p2kmanom zbrises ona dva db fajla
Printable View
http://motofan.ru/board/index.php?ac...ownload&id=736
kad skines, prikopćaj mob.
odna u jednoj kartici nades ring styles tak nesto
odes na fix.
sa p2kmanom zbrises ona dva db fajla
kako si uspio osloboditi 8,8 MB ako mobitel ima sam 8 MB ne kuzim= Citat =:
Izvorno postao krasher
tako jer ima više od 8...= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ostalo je sistemska memorija, protected područje za flash....a gotovo sve iz flexa možeš zbrisat
sto je najgore taj mo ima 5.5 mb kad ga kupis u trgovini...8 je samo njihova glupa fora..samo jebeni skin operatora ti zauzima oko 700kb...AL NJEGA NE PREPORUCAVAM BRISAT AK NISI 100% posto siguran u svoje postupke= Citat =:
Izvorno postao darioilic
uspia sam prvi put da obrisem sve melodije a da ne sjebem mob!!brisao sam po bluedevilovim uputama i sve ok sad imam 7 mb.hvala BD
ja nisam nista iz moba briso pomocu kompa
a imam 6699kb ukupne memorije
kako da brisem i pomocu kojeg programa one mms predloske ili neke zvukove
ej moj prijatelj zna staviti na mobu 400 mb mislim na motoroli ali želi da mu ja platim 200 kn pa da mi kaže ali ne želim kako to mogu napraviti da si ubacim 7.5 na mobu
Ne moze se to napraviti na motoroli v525. Frend te mulja.= Citat =:
Izvorno postao henry14-faca
A i pripazi sa postanje, jer si vec otvorio novi thread s istim pitanjem.
frend mi ima v 300 motorolu ako ne skužim onda cu platiti i onda cu znati= Citat =:
Izvorno postao xianfu
mozda samo sjebat samo prikaz memorije i da on krivo pokazuje al stvarne memorije da ima toliko nema sanse!!= Citat =:
I ja kažem da nema šanse!
Ni da sve, baš sve pobrišeš s njega nebi bilo, ali onda nebi ni mob radio:thumbup:
Gle, frajer te mulja. Ne mozes povecati kolicinu memorije u tim mobitelima.= Citat =:
ja sam mislio samo da tako piše zajeb ali nije jer si je prebacijo jednu pjesmu od 10 mb ali skenirati cu 200 kn i sjebati ga pa cu slikati i reci vam ali tek u ponedeljak
E ako on to popusi onda cu stvarno biti u problemu kako da odlucim koje je od vas dvoje pametnije:wstupid:= Citat =:
ne sviđa mi se što iz tvojih komentara ispada da sva ovdje aktivna moto zajednica nema pojma!= Citat =:
uglavnom, NEMOGUĆE!!!
v525 ima 32Mb flash, u njemu je čisti FW, te ima 10 Mb user memorije i to je to! nema dalje.
neki imaju 32Mb (Tripletsi) a neki 64Mb (R26LD - E1000) rezervirano za flash.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Nemoguće je da može izvući 400 Mb zato što se tolika memorija nije mogla onda strpati u v525!
Bilo je rasprava kako da se USB Flash drive nekako spoji na motorolu, i to bi možda bilo izvedivo, ali kontroler i sam softver nije podržan da radi takve akcije sa flash drive. A tu je još i prepreka drivera. znači, trebaju u samom flashu postojati driveri za Flash drive, no to je teoretski nemoguće izvest. Možda da se flash mobitela u potpunosti razbio, onda da, s tim da bi trebao odurno veliki modding flasha napraviti, a to nije svako sposoban napraviti!
a neki imaju 2x64Mb AMD flash...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Svašta!:rotfl:= Citat =:
Ne lažiTe spike prodavaj nekom drugome ne meni.= Citat =:
Izvorno postao tino1
sve sam briso rucno nista pomocu kompa= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
kad sam nesto izbriso iso sam na glavni reset i brisanje svega .
tih 6699 kb je maximum sto sam rucno uspio
s kojim programom mogu brisat nesto iz moba??
Možeš brisati sa P2Ktools,P2Kcommander.= Citat =:
Izvorno postao tino1
P2K Tools 0.8.6.= Citat =:
Izvorno postao tino1
program mi ne detektira mob= Citat =:
Izvorno postao a.k.
usb postavke sam stavio na data/faks probao sam i sa memorijska kartica , ali ništa
nisu ti dobro driveri instalirani. malo nabaci search i pogledaj Motorola Superthread.= Citat =:
Izvorno postao tino1
instalirao sam drivere s moto supertreatha i opet po starom-nista= Citat =:
Izvorno postao GoGs