Ima li staklo ili plastiku preko ekrana?
koliko te je izašao mobitel uz easy tarifu?
Printable View
Koliko ja to vidim, radi se o staklu i to nekom koji čak i američka vojska koristi.
2.000 kn
točno. staklo iznimne tvrdoće koje je jako teško izgrebati. ljudi ga čak uspoređuju sa safirnim kristalom koji smo imali priliku vidjeti na motoroli auri... Cijena s obzirom na druge marke je jako niska... No s obzirom koliko je milestone vani... Vip je pretjerao i tu nema dileme. Mogao je. Dobio je ekskluzivu.
SIM kartica na kojoj imam 10 GB/mjesečno je spremna za pristup Marketu.
ja bio danas u vip centru raspitujem se za sve mobitele, milestone, legend, x10, hd2, apsolutno svi do jednoga zaključani, zapravo takvu sam informaciju dobio...
zanima me ima li neko isproban legend kupljen u vipu da li je otključan
U totalnoj sam dilemi između Milestonea i Desirea. Zapravo mi kod desirea nije važna niti prednost u procesoru niti prednost u RAM-u. Najbitnija mi je prednost u sučelju, odnosno SenseUI, koji je par liga iznad defaultnog android sučelja koji koristi Milestone.
Sve ostalo ide u prilog Milestoneu - tipkovnica, kvaliteta izrade, zaštitno staklo.
Znam da se Sense UI trenutno porta na Milestone. Ali, nema garancije da dečki neće odustati na pola puta i da će ROM raditi kako spada.
Eh, te slatke muke...
a čuj...mogu ti navesti još jednu prednost milestonea
a to je da baš što nema to dodatno sučelje updateovi stižu iznimno brzo
dakle usporedi tempo updateova: hero npr koji ima sense je i dalje na 1.5
milestone je u ova 4 mjeseca šta je na tržištu dobio 2 updateova (i to na promjene OSa, a ne zakrpa)
dakle općenit problem je sa tim custom sučeljima što treba puno vremena da proizvođač to prilagodi na novu verziju OS-a (potpuno ista stvar je i sa motorolinim motoblurom - svi mobovi na njemu su i dalje na v1.6), tak da ja mislim da je taj stock android u jednu ruku i prednost - posebno zato šta se priča da će sljedeće verzije androida bitno poboljšati interface..
pajo2 ovo je jako ljepo napisano, tako da SeriousG onda bez dvojbe šibaj na Milestone.
Čitao sam da 500 zaposlenika Motorole konstantno surađuje s Googleom kako bi Android na Motoroli radio jednako dobro kao na Nexusu.
Jedan moj prijatelj danas je kupio Milestone.
Zadovoljan je. U izboru je imao Legend i Milestone, a za Milestone se odlučio zbog odlične tipkovnice (upravo mi je danas javio da je oduševljen njome i da mu je trenutno najbolja na tržištu).
Evo koji su dojmovi nakon 24 sata da sam jako dobro odabrao, oduševljen sam mobitelom. Super sve radi. I ima neke stvari koje nema HTC, ali ih nudi Motorola.
ovo je istina..i ako bude sve po planu trebali bi uskoro predstaviti nexus2
a ironično je to da je zapravo tastatura proglašena najvećom manom ovog moba :)
al u principu i meni je stvarno odlična, još posebno nakon par mjeseci šta ga imam tipkam bez gledanja i jako brzo :crazy:
Motorola Milestone sam i "ja piknuo" i mogu reći Nokia se sada mora ozbiljno zabrinuti u segmentu zahtjevnih poslovnih telefona jer ono njihovo poluriješenje od Nokie N72 zasigurno ostaje u sjeni ovog Milestone-a...da ne pričam o Androidu koji je apsolutno must have i Motorola je dobro izabrala put! Čujem da dolazi još cijela obitelj odličnih Motorola smartphona...ko bi rekao, a još do prije pola godine mislili smo svi da je motorola potpuno odustala od utrke na tom polju...
Probao sam jako puno mobitela i mogu reći da mi je na Milestoneu odlična. I totalno mi je fora onaj brid desne strane.
Vidio sam hrpu novih Motorola, i gotovo sve dolaze s Androidom. Očigledno se motorola vraća na velika vrata.
Samo da opet ne zeznu s nekim stvarima, kao što su do sada znali napraviti.
Popis grijeha:
-StarTAC - SMS se nije povezivao s imenikom, pa kad mi dođe SMS nemam pojma tko je poslao, ako se nije potpisao ili ako ne odem provjeriti u imenik
-v3688/v3690 - ista stvar kao i na StarTAC
-V3 - imenik je u prvoj verziji omogućavao pretragu samo pomoću prvog slova, a onda dalje listaj.
Iako je hardware u motoroli bio gotovo uvijek na razini(osobito kod konstrukcije mobitela, nešto lošije što se tiče ekrana i kamere), nikada nisu imali dobar software.
Android im je spas - open source software koji odlično funkcionira i odlično se nadopunjuje sa Motorolinim hardwerom.
S druge strane..to što je mobitel tako (svima) dobar će mi malo zamutit planove. Mislio sam ga ubost preko njuškala, ali nitko ne prodaje :D
Znam da su prošla 2 dana, al opet...moram nać samo jednog koji će se razočarat :D
Kupio dugo očekivani milestone u vipu jučer, i mogu reći da nakon bezbroj pogledanih you tube vide-a, mobitel je nadmašio sva moja očekivanja pogotovo tipkovnica, za koju sam po reakcijama očekivao da će mu biti bolna točka. Inače bilo bi dobro da na marketu ima opcija pregleda i kupovina aplikacija koje se placaju ali ih se ionako moze naci na netu i instalirati preko appmonstera.
EDIT: Ima li tko informaciju oce li se moci dock naci u prodaju uskoro (da ne moram narucivati s e-baya).
Par pitanja:
1. Znate li u kojem Vipovom dućanu se dotična može isprobati?
2. Kolika je garancija?
2 godine je garancija.
da citiram sam sebe ak nije webgrijeh :-) ... nakon mjesec dana drmanja po milestone-u ostajem kod prvog dojma : "MRAK" ... i dodal bi još jednu riječ : "MRAK" ... dakle "MRAK MRAK" :-)
vozim ga na 2.1update1 verziji bez ikakvih problema, brz , tih i poslušan ... ima naše dijakritike i stvarno je fantastičan, isprobao sam flashanje na sa 2.0 na 2.0.1, što full što service ... pa sam radio sa 2.0.1 na 2.1 isto što full što service ... sa raznim verzijama EU, DACH, RTEU, VFDE ... i sve radi ko puška, imam 67 aplikacija i nema usporenja nikakvog, baterija traje 3 dana bez brige, ako prčkam po njemu cijeli dan i slušam muziku jedno vrijeme onda na većer stigne do 10% baterije
http://dl.dropbox.com/u/255895/milestone.png
PS: ak netko ima nekakvo pitanje samo pitajte...
PPS: mogu tu ubaciti još screenshotova ?
Od danas je još jedan Mileston više u ZG-u :)
Mobitel je super, ekran predobar, znatno tanji od N95-ice i težak kao betonski blok.
Zanimaju me dvije stvari - kako ograničiti odnosno blokirati u andoridu da mi ne skida podatke preko operatera, već samo kada se spojim na Wifi ?
Imam 2.0 verziju androida, a koda nas očito ne funkcionira OTA updejt. Ima li itko link na upute i 2.1 rom koji sigurno funkcionira za Lijepu našu ?
EDIT: našao odgovor na drugo pitanje u drugoj temi.