da li se da gdje kupiti RV mmc? Sa smanjenim naponom kakve koristi 6630?
Printable View
da li se da gdje kupiti RV mmc? Sa smanjenim naponom kakve koristi 6630?
Ma nebi vise kingmaxa uzeo da mi ga poklanjaju!!!NE HVALA :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...kakve su ti to RV...misliš li možda na RS-MMC...= Citat =:
Izvorno postao Punio4
Ne, ne mislio je DV RS MMC kartice. To su dual voltne jer 6630 koristi nizi napon kod kartica. Nazalost neke vece od 64MB dolaze na trzista tek oko 3 mjeseca. Jedino ako proizvodaci pozure biti ce prije!
...vidiš,nisam to znao...malo je to glupo,ali neka...
Dal 7610 podrzava 512MB kartice?
Gdje najeftinije kupiti karticu od 256mb,a da je kvalitetna...nemora biti poznata marka,ako netko ima kupio bi in rabljenu...
...pa ja sam uzeo u HGspotu,256 MB za 235 kn,a sad vidim da su još jeftinije...
Jel netko zna gdje ima za kupit RS-MMC karticu od 256 u okolici Osijeka ili Zagreba?
(HG spot ih više nema) (U nokia centru je 700kn sto je previse)
Jel netko probao TRANSCENDovu karticu?
@SEGA
Ima frend RS MMC TRANSCENDovu od 128MB radi bez problema.
Imas u Osijeku u HGSpotu za 214Kn od 256MB ja narucio tri komada stiglo je samo trebam otic podic.
btw: Dvije su rezervirane tako ako imas srece sutra jos stignes uzet trecu :)
Nazalost obican mmc ne stane u 7610 :( , a rs je ocito tesko naci. Sile, jel znas mozda koliko je on dao za tu karticu? U kingmaxu kosta 202kn sto mi se cini puno.
...ako govoriš da rs-mmc 256MB skup (202kn),onda ne znam di ćeš naći jeftinije...= Citat =:
Izvorno postao SEGA
ne, ne govorim o RS MMC TRANSCEND od 128MB, od 256 je 360kn
...ok...oprosti...
@sega
Pitacu ga
Evo ja sam uzo Amzorovu MMC od 256Mb i za sada sam skroz zadovoljan. Doduse pokazuje 245Mb al valjda nesto zauzima system Sad ju idem nakrkat filmicem i ngage igricama pa da vidimo kak se ponasa
http://www.21hifi.com/netbjhifi/ramcard/cf-AMZOR.jpg
Hvala. To ti skoro za sve kartice prikazuje manje memorije.= Citat =:
Izvorno postao Šile
..."šile",čestitam...sad imaš istu kao ja ;)...ne brini,meni radi evo već 2 mjeseca bez problema...a to za 245MB,to je normalno...= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ma nesekiram se uopce nemoz ju napunit nikako. A film kad sam nabacil gladijatora na 2cd nije mi uopce bilo dosadno na poslu ccccc.
koja najveca mmc moze na n3650 ??????
ja sam imo 3650 prije dosta vremena,a kartica koje je bila nutra je pqi 256mb.
kolko ja znam ta razlika 256mb i 245mb nastaje zato jer kb nije 1000b nego 1024b
ima i 16 gb tek izasla ludost. nego znal ko da li ngage moze podrzat 1gb ili 512 .
P.dude,kakvih 16 gb...o cemu ti to?
n-gage podrzava i 512 i 1gb
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
podrzava nokia 7610 512 i 1gb, smao ja ne znam gdje da kupim 1GB :)) zna netako.. ili bar 512? RS-MMC