ćao!
oću si stavi one elfove i vidim da mi treba drugi soft n a mobu i našao sm
"Z550_R6CA009_MAIN_GENERIC_ML_RED49.mbn"
sad moja predpsotavka je da upalim xs++
odaberem flash main firmware i odaberem gore navednei fajl i pustim da radi i to je to?
Printable View
ćao!
oću si stavi one elfove i vidim da mi treba drugi soft n a mobu i našao sm
"Z550_R6CA009_MAIN_GENERIC_ML_RED49.mbn"
sad moja predpsotavka je da upalim xs++
odaberem flash main firmware i odaberem gore navednei fajl i pustim da radi i to je to?
@mglg,
Sad sam tek skuzio - pobogu, pa ti otvaras temu za svako makar i najmanje pitanje!
Evo, sad sam napravio temu za sva pitanja oko Z550 moddinga, pa nema vise potrebe za tim.
Z550 je na DB2010 platformi, procedure za moddanje su manje-vise iste kao i za ostale modele na toj platformi, pa potrazi malo za ostale.
Naime, imam SE Z550 kodiran na vip. Krenuo sam ga odkodirat.
Nasao sam FW koji odgovara patchu za unlock. Sve lijepo falsho sa tim FWom i neisam mogao naci podrazni SEFP nikak i probavao na sve nacine nije islo. Sada sam nasao drugi SEFP koji prepostavljam radi i idem ga ponovo flashat sa istim FWom. Lijepo FS flasha, costumiziram, idem main i na pola stane. Svaki put kada sam probao isponova cuje se tocno na polovici kako se mob diskonektira. Probao sam sa drugom verzijom FWa, nece, isto main stane na pola puta. Dal sam ga ubio?
A cemu nova tema?
Ok, ma da sam vec vidio ovu temu. :S
Ako znate, molio bih odgovor ili neki prijedlog.
ma da, treba izmisliti neku trazilicu da se mogu naci postovi.. valjda bude netko.. :)
a do tada; cemu traziti fw ovisno o patchu, kad mozes sam napraviti patch za koji god fw zelis.. patch generator
i druga stvar, jesi probao sa XS++, on isto podrzava DB2010,a posto mi je poznato da Z550 postoji max CID52, mislim da ce se XS++ i tvoj mob dobro sloziti.
i treca stvar,vise savjet, probaj ovaim redom:main,fs,custom ;)
Nisam znao da postoji uopce patch generator, obicno sam skidao drugi FW za patch. :S
Probavam na nacin: main, fs, custom ali opet ne daje nikakve rezultate. Jednostavno FS mogu stavit, custom napravit ali main ama bas uvijek se diskonekte mob na pola, evo sliku sam stavio u post. Jel to znaci da ga mogu bacit ili? Pokusao i sa drugim FW.
http://www.imagesforme.com/show.php/...nyericsson.bmp
EDIT: Naime, uspio sam nakon nekih 20 pokusaja ga ozivit i flashanje maina je uspjelo. Patchat vise necu ni pokusavat -.-" jer nemogu naci niti prikladan SEFP koji radi.
Hm... Preporucam da si malo osvjezis poznavanje tehnologije i alata, SEFP je vec odavno zastario. :)
Evo nakon puno čitanja uspješno flashan i odključan z550i
ko se želi zezat treba mu
http://cafe.mobil.hr/threads/52740-Z...l=1#post934052
, xs++ (3.1)
u raru je fs i main i own custpack.
i praćenje ovoga http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736 =) sve je isto
usput dodane nove ikone i novi driver za kameru (također xs++) i
par patcheva koje sam našao na se nse forumu. također sve rađeno prema temi gore navedenoj. odključan s sim lock patch
generatorom. VPK sam dodavao s setool2lite
weha =)
Pozdrav skinuo sam novi firmware za SE Z550i i sad me zanima kako ga instalirati na mob? Hvala.
post prebačen
očito si novi u svemu ovome i bilo bi dobro da proučiš kako/što/čime
ako je z550 cid 49 onda koristi xs++,njime če ti biti najlaške
u postu iznad tvog ti je sve rečeno
Pozdrav svima, ovako skinuo taj Firmware i od onda mob vise ne radi, nosio ga u servis i prvo su mi rekli da cid nije dobar ali nakon vise od mjesec dana mi vratili mob i rekli da ga ne mogu popraviti jer mob uopce ne reagira na komp. Jel se tu sta moze uciniti ili ipak ne
@Miroslav35,
Vec je vise puta receno da je ono tema iskljucivo za zahtjeve, ne za rasprave i pitanja. Za diskusije se potrebno prebaciti u prikladniju temu (kao sto ti je sad post prebacen).
Izvinjavam se svima novi sam pa ne znam ali jel tko moze odgovoriti na moje pitanje molim vas
hm
ako servis nije pomogao ne možemo ni mi
naveli su kako cid nije dobar,ako su mogli očitati cid servisnom opremom onda su valjda mogli napraviti i flash
navedeni firmware koji si skinuo je 49 iz razloga jer nigdje nisam našao vip 51
ti si sigurno napravio ispravan flash?
čime,kako si radio i daj log file da vidim koji je bio cid
ne mogu jer nemam to vise na kompu obrisao sam to