mjeri se u mjesecima ;)
Printable View
Hej ekipa,pati me nedostatak opcije-izbjegavaj makadam(iliti poljske putove).
Dajte neki "tip"jel se može to kako riješit,već razmišljam da probam ubacit unutra neki drugi softwer,help
Pozdrav, predlazem da o Navigonu pises ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/67014-N...GPS-navigacija
Ja cu ti prebaciti post tamo.
Hvala na pomoći,al tamo me baš i ne "doživljavaju"
Instalirao sam Navigon 2.51 pa update na 2.60 uglavnom najbolje karte do sada kaj sam isprobal, istina ja sam skidal stvari sa http://mygully.com/thread/116-navigo...droid-2015937/ pa ako nekome pase Njemacki Forum imaju vrlo dobrih stvari.
probal navigona, nisam zadovoljan......sad ču igo :)
Ja probao na HTC Desire i prvi put nisam uspio, nakon što sam resetirao na početno stanje uspio bez problema i koliko sam sad probao radi. Nisam puno isprobavao pošto sam tek ujutro instalirao. Inače imam Garmin navigaciju pa mi je ovo potrebno samo ponekad kad se idemo biciklirati u nepoznato.
ja kopiram ovaj apk sa kompa na mob i u explorer-u kojeg sam instaliro na mob ne vidim taj fajl,a ni folder kojeg sam napravio i ubacio ga unutra,može help
jesi možda stavio na početku naziva foldera točku... recimo .navigon jer u linuxu "." označava hidden folder.
isto tako da li si došao na sd card ili u tom file exploreru greškom browsaš phone memory...
ugl. instalacija je krajnje jednostavna i sigurno ćeš skužit ;)
skužio sam ma lagano full nego kad mi je bio uključen na usb onda nisam mogo,al kad sam ga iskopčao sve je ok ulazi u sdcard folder.Ali sad imam drugi problem sad kad navigon pita hoću wlan ili PC ja odaberem wlan on je normalno upaljen i kaže mi connection failed please try again later šta da radim sve sam ono šta piše prebacio na SDCARD kako je i napisano.Piše da moram skinut neki fresh za navigon da bi mogo ako hoću putem PC via USB znači preko usb-a da to skinem pa probam?
uređaj je HTC Desire Andorid 2.1 OS
ma ne treba ništa skidat...
odinstaliraj navigon...
onda kopiraj na sd card navigon folder, pa onda mape
nakon toga instaliraj apk fajl
i sad bi trebalo radit... ako prvo instaliraš apk pa tek onda kopiraš navigon folder na sd karticu tad možeš naić na probleme...
uglavnom meni radi bez greške, isto tako folder "navigon" kopiraj u root sd kartice sd card\navigon , znači ne smije bit u nekom drugom folderu ili podfolderu...
tako sam i napravio,znači napravio folder SDCARD/navigon i u map ubacio croatian kartu i instaliro apk i ono me pita sad ću probat maknut folder pa opet vratit možda uspije.
P.S Probao ništa i dalje isto.HELP....
Netko probao na X10?
Vjerovatno n00b pitanje, ali da li Navigon skida podatke sa neta dok ga se koristi?
ne skida podatke s neta...
OK, a zašto na stranicama piše slijedeće:
During the free 30-day trial period, you will need an Internet connection each time you start the MobileNavigator 7.
You may be charged for an Internet connection and for downloading data. You can find out details about these costs by contacting your mobile network provider.
da ako koristiš trial verziju, ali ako koristiš krekanu onda nema šta skidat... bar meni nije
gdje bi dobio slo/cro menu i jezik za navigon?
ima li tko linkove za Q2_2010 mape?
Mora se registrirati na forum da bi se samo pročitalo što piše :-( Ajd daj neki direkt link ili prepiši što se piše tamo.
Nema Hrvatske ili je nije ni trebalo biti?