A jesu lopovi vise nema pristupa video sadrzajima, znaci onaj humor, promet uzivo, spotovi, trejleri!
Printable View
A jesu lopovi vise nema pristupa video sadrzajima, znaci onaj humor, promet uzivo, spotovi, trejleri!
..."šile",probaj resetirati mob pa ponovno probaj...i mene je to zezalo...
I šta je sada na kraju više besplatno? Koliko sam ja skužio i proučio, ništa. Ajde, osim TV programa. A k tome još postoji šansa da te zeznu pa ti svaki puta uzmu 20ak lipa bez veze. Već sam ih bio zvao, pa su mi neki puta i vratili. Nije baš da se isplati...
nisu ti oni vratili nego ti sustav automatski vraća rezerviran iznos. Kada počneš sesion rezervira ti se iznos od 5.96 kn za 100 kB pa ti se to vraća. Surfanje je besplatno ali se sadržaj naplačuje.
Sve ja to znam. No, kad si mi prvi puta uzeli oko 2-3kn previše te ih nisu vratili, nazvao sam ih i rekli su mi da su mi krivo naplatili neke sadržaje, uz ispriku i objašnjenje o tih 5.96, te da se u mojem slučaju dogodila neka pogreška. Isto tako su mi rekli da ponekad može doći i kod normalnog surfanja da se naplate neke usluge koje su besplatne. Zato sada kada idem, pazim.
Prika moj meni su uzeli 70-ak kuna odma prvi dan s pol snage. Doduse sve su vratili. Samo ih nazovi sve ti oni imaju u bazi tako da vracaju.
Danas su me nazvali, opet isprike... Uglavnom, htjeli su reci da moze doci do uzimanja novaca 'bezveze', ali da tada treba pričekati 24 sata, te ukoliko ni onda novac nije vraćen, da ih kontaktiram. Recimo, u mojem sličaju uzeto je 59 lipa, te su vraćene 15ak sati poslije za vrijeme odaslanog telefonskog razgovora. Nadam se... Eto, tako da znaju što napraviti oni koji još nisu imali takav problem, a ukoliko se dogodi :-)
zašto,ako je besplatno ja nemogu ić na vodafon (imam 0,25kn)na računu
ne dolazi do uzimanja bez veze, nego svaki puta kada se spajaš na VFL sustav rezervira iznos za 100 KB. dakle sustav automatski vraća iznos a ne nitko iz vipa
Moras imati min 5.96Kn= Citat =:
Izvorno postao zeus
surfanje na vodafon live ja đaba?!
ma glupost ja surfam a imam 0.05lp.
Odnosno, 0.05 kn.
Toliko da vas upozorim: Vodafone Live! trenutno ne radi kako treba, kada se želiš spojiti rezervira onih 5,93kn, piše GPRS deaktiviran i ne vrati taj iznos. Zvao sam na SZK i rekli su da bi trebalo sve biti vraćeno na staro (i vraćeni novac) u roku od 10 dana (od ponedjeljka). Ja sam to primjetio tek nakon 11 spajanja (65kn) i sada čekam da mi vrate.
= Citat =:
Izvorno postao Dark
znam da.. gadovi jedni.
za one koji su se spajali 22,23 i 24 se iznos vraća najkasnije za 10 dana a za one kojima je nakon toga naplačeno 5,96 vraća im se u roku 24 sata.
Ja sam za sada dobio 5,93kn. Ja sam se spajao u nedjelju i ponedjeljak.
mogao si dobiti 5,96 za 1x100 kb, ako si se pokušavao više puta spojiti ondati je vjerojatno skinuto nekolikox100 kb (5,96 kn) i to če ti biti vračeno.
Znam. Duguju mi još 59,30kn
Sta Vam Uopce Treba Taj Vodafone Samo Navlace Điberi Jedni Pohabani
istina. zamislite ovo.. meni je stigo racun od vipa i malo malo su mi skinili po 0.49 kn.. sad sam se zalio i kaze da ce razmotriri.. ali to nema smisla ako cu se ja svaki mjesec morati zaliti zbog vodafona..= Citat =:
Izvorno postao kamelia
a što piše na računu dali je to GPRS promet ili nešto drugo. to je vjerojatno cijena bez PDVa. koja ti je početna stranica ???
...meni se također to dogodilo 21. il 22.,ne sjećam se...uzeli 15 kn i nisu još vratili,a zvao sam ih....
Probaj s kalendarom :)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
kakve veze ima dali si ih zvao ili nisi ?
poetna je live.vip.hr
sve korektno namjesteno .nazvo sam ih,,provjerili su ispriclise i vratiti ce mi citav iznost..koji gadovi.