Možeš direktni finski:P
Stavi balkanski. Uglavnom bilo koji da nije vezan za neku mrežu. I stavi onaj koje ti je boje mob(piše uz code za koji je).
Printable View
samo da kazem svima koji imaju n97. da ovo sta su neki pisali glede "full reset" nije tocno. naime n97 se ne moze pomocu sifre ("#7370#) ili sto su neki pisali (kad stisnete tipku za paljenje morate otvorit klizni mehanizam i držat tipke:
lijevu strelicu(pored A i Z),zatim razmak(izmedu M i Sym) ,te desna strelica pored P) izbrisati sve iz aparata. provjereno 100%. i sa prvim i sa drugim nacinom dobiju se samo pocetne postavke mobitela.ali sve slike pjesme i video ostaje u aparatu, a i instalirani programi takodjer.a ovome mogu pridodati i filmic na youtube kao dokaz,ako netko zeli. da ne nabrajam da mi ni posjecene stranice s opere nije zbrisao,ili garmin .ulice koje sam trazio.sve su tu. samo je izbrisao imenik i poruke. hvala.
tako sam i ja mislio. i kad uradis to on trazi postavke drzave i vremene itd. ali ne brise nista od slika pjesama videa . ma ne samo to .nego i instalirani programi ostani.mogu snimit i filmic na youtube pa da se uvjere oni koji mi ne vjeruju. a i jos netko ce vjerovatno nekad morati uraditi hard reset .pa ce se uvjeriti da na taj nacin to uraditi nece.
ja sam stavio novi fw n97 21.0.102 i sve radi super a i vratio se fm transmitter :cthumbup:
bok ljudi, evo ovako ja imam nokiu n97 vec 6 mj. Neki dan sam si stavio onu ngage aplikaciju i preko nje skidao igrice. Skinuo sam neku igricu i krenuo je igrat. Nakon nekog vremena telefon mi se zablokirao... ugasio sam mob i htio ga ponovo ukljuciti ali ne mogu. kad pretisnem tipku za ukljucivanje ekran se ukljuci i pise nokia. i to je to dalje ne mogu,a ne mogu ga niti ugasiti, moram izvaditi bateriju. jednostavno nis ne radi....da li se nekome to vec dogodilo, sta da radim...
sta mogu napraviti software update ako mi je telefon ugasen??..i zastekan
ne možeš napraviti sw update, ali možeš formatirati, to bi trebalo pomoći
http://img410.imageshack.us/img410/5601/n97.jpg
Vader ti si car..puno ti hvala..spasio si me..hvala, car si!!
Dajte ljudi gdje nač product code za N97 da bi dobio hr meni.
I jel ima razlike između mini i obične (mislim u product code).
Sve živo pretražio i svud drugačiji kodovi
Zna li neko gdje ima detaljno objašnjeno kako se hakuje ovaj firmware 22.0.110, ovo je najnoviji, a telefon je n97 bijela 32gb rm-505. Ne mogu nigdje da nađem detaljno kako se to radi, a preko helloOX-a ne može?
ima li mozda neki info kad bi trebo novi FW izac? :)