iPhone 3G se može JB-at i sa 4.0.2 firmwareom.
Printable View
iPhone 3G se može JB-at i sa 4.0.2 firmwareom.
E da, jel bolje onda da to napravim sa 4.0.2 firmwareom? I inače imam JB sad na 3.1.2, ali mi cydia ne radi već 2 tjedna, izbacuje me van...neda mi uć u nju kad stisnem ikonu cydia...
Ma imam JB, ali mi cydia ne radi 2 tjedna, izbacuje ma kako već rekoh..hm čitam korake za napraviti JB i brine me ovo spajanje na wifi mrežu tj. neznam kako se to radi...?
Odmah u settingsima imaš WiFi opciju, tamo upali i spoji se na svoju mrežu. Ako je imaš naravno. Sad, dali je bolje ić na 4.0.2 to neznam, na 3G-u je to sporo kako svi pričaju, ako ti je to problem onda nemoj. Meni na 3GS-u se dobro ponaša.
To što ti imaš H1 flat nema nikakve veze. Bitno je dali imaš WLAN modem. Ako ne onda ništa. Ako imaš onda bi iPhone sam trebao nać tvoju mrežu. Pitati te eventualno može password ako ga imaš. Password za WLAN, ne za spajanje na internet.
Password za WLAN ti je netko postavio tko je postavljao ruter i WLAN postavke. Nema defaultong passworda koliko ja znam.
Jedino ako se mreža zove SpeedTouch188DBB na primjer.
Znači, ako je SpeedTouch ruter i znaš SSID (to su ova slova i brojevi nakon "SpeedTouch")- možeš saznati i password.
Odeš na ovu stranicu i upišeš SSID te mreže.
I dobiješ par passworda, probaj bilo koji :)
Postoji i program za iPhone koji to isto radi- iSpeedTouched (ako imaš JB).
Ako ti treba da "testiraš" mreže u susjedstvu :p
Hint za sve vas (koji imate JailBreak, fico tu ti otpadas :p)
iSpeedTouched
Jedina kombinacija ti je da skeniras susjedstvo ili di vec hoces koristiti WLAN, zapises sve SpeedTouched mreze i odes doma, zapises sifre i redom ih upisujes :notooth:
E super, hvala, ma imam JB, al trenutno me cydia zeza, moram to rješit prvo tako da je to začarani krug hehe...