-
dobro, stvarno bi smo trebali zavrsiti ovo prepucavanje oko iPhone-a. dobar je telefon, tko voli nek izvoli. stvarno, mozda i najfluidniji OS. ali meni se to ne svidja, pre pre jednostavno fali mu nekih segmenata koji meni trebaju...i zbog toga mi se sve vise svidja Omnia 2. a ono, vjerujem da WM 7 donosi sve ono sto smo duuuugo cekali, i da ce biti max prilagodjeni za rad. a stvarno mi se svidja i WM 6.5, dosta mi je prilagodjeniji za rad na smartphone-u, tj. nije vise toliko nalik desktop windowsima, koji su za mobitele totalni promasaj!
-
da, cemu prepucavanja, nije bitno koj je jaci na papiru nego sta radis s tim uređajem.. moze omnia hd imat i 3ghz, sta ce ti kad nemas sta radit s tim, eventualno neke jace igre pokretat, a za simbian su ionako drek igre, kao i vecina ostalih aplikacija.. pa po tom segmentu je omnia hd najlosiji izbor od mnogobrojne konkurencije..
htc hd 2 pojede obje omnie za dorucak..
tolko hvale za jacinu omnie hd, a onda suza sto nema aplikacija, pa za sta je onda koristite da je tolko bolji od ostalih? to sto nema aplikacija i je najveca mana simbiana a ne usputni problem i zato ga svi ostali sisaju(nekome je i garmin dovoljan, a netko zeli imat veci izbor)..
meni je osobno iphone bio sranje jer nije imao programa za navigaciju, sada ima gro izbora između ostalog i Igo, i onda sam promjenio misljenje, tako mi je zbog izbora aplikacija i nacina rada simbian drek, satio me zanimao prije sve dok nisam saznao da pokrece simbian i odmah ga maknuo iz izbora,5800 me daleko razocarala..
a jacina, danas su svi noviji od 600mhz, 1ghz i tako dalje, ionako su zanemarive razlike pri brzini itd..