@cvita
Koliki je ono kod nas postotak mobitela, oko 110%?!?!?
Pa uzmes da na pretplati imas oko 200.000 t-mobile, 200.000 VIP i recimo 50.000 Tele2 i dobijes slicnu brojku!
(ovo su moje pretpostavke bez pravih dokaza :))
@cvita
Koliki je ono kod nas postotak mobitela, oko 110%?!?!?
Pa uzmes da na pretplati imas oko 200.000 t-mobile, 200.000 VIP i recimo 50.000 Tele2 i dobijes slicnu brojku!
(ovo su moje pretpostavke bez pravih dokaza :))
Imam pitanje koje se mozda ne uklapa u temu,ali zanima me dali je istinita informacija da se vise nedobiva 50kn prilikom registracije broja na Simpi. Ako je to istina zanima me zasto su to ukinuli,jer mnogi su se korisnici upravo zbog tog bonusa odlucili na registraciju.
Pa možda baš zato što će sad i ovako i onako morat registrirat te kartice pa više ne moraju na taj način poticat korisnike da se registriraju? :biggreen: Inače, ne znam jel istinita ta informacija..
ovaj zakon donosi jednu dobru stvar od koje mi kao RH nemamo nikakve koristi a to je povečan broj kupljenih BiH kartica.
veliki problemi će nastajati kada oni odrede zakonski rok jer kako svi znamo velik broj ljudi neće registrirati svoje kartice pa će im ugasiti brojeve pa će SZK bit zatrpana pozivima jedno tjedan dana. osobno ne vidim puno koristi od registracije svakog korisnika jer ako se to odnosi na lakše hvatanje kriminalaca onda im se mogu samo nasmijati.
I do kada se moraju registrirati kartice?
Pitam jer su mi danas u SZK rekli da ih treba registrirati do 9.mjeseca!!!!
Ako je tako kratak rok a nitko o tome ne javalja preko medija, 80% ljudi ih nece stici registrirati!!!
U proteklih mjesec dana dva puta sam kupovao prepaid komplet (mobitel + broj), i to kod Vip ovlaštenog partnera i u T-centru. Ni u jednom slučaju nisam se morao registrirati. Kod Vip partnera nisu mi čak ni slova rekli o obavezi registracije, a u T-centru su mi ipak dali papir za registraciju (čemu? ionako se uz sim karticu dobije obrazac) uz napomenu da se po novom zakonu moram registrirati.
Ali da mi je netko uzimao podatke, naravno nije...
od 1.6. vise se ne dobiva bonus u simpi....
Vraća se tema registracije korisnika.
Posljednje upozorenje operaterima - na sunce s imenima korisnika