-
a bilo je prica u tome,navodno je treba u hg spot doci+algoritam(meni osobno sef rekao)...pa ih je t-mobile sve zafknuo i neka prava otkupio..ali ipak nece ovaj model dofurat,nego 2...makar tko zna...
inace svaka preporuka za uredaj..takva lakoca surfanja,igranja igrica,gledanja filmica sve u jednom tankom uredaju...super radi..ja zadovoljan...
vidim gore bman,usporeduje to sa nokijom n900...ekipa nemojte slusat,bez predrasuda fino probajte,tko ima viska love,svakako neka proba...ali ipak uredaj nemoze laptop zamijeniti..to nikako...fale neke kljucne stvari(flash,usb utor,duplo rama)
ipad je jed. jedna luksuzna igracka ,koju je neopisivo gust koristiti...
meni je surfanje na svakom mob sad jed. nuzna zalost,kad sam se na ipad navkinuo, kaj ces..:/
sa 4.2 osom je postao ono sto je trebao biti na pocetku i jed. stvar super radi..kod mene doma svi me zicaju za to..a vjeruj te,nemaj pojma tko je siv đobs,niti znaju za njegov marketing..;)
-
Kolege forumasi, znate li gdje se moze najpovoljnije kupiti iPad 9,7"?
Ja našao u jednom hr webshopu i trgovini za 2609 kn za model air 16gb wi fi.
Gledao nekoliko desetaka trgovina po hr, slo i italy. Ali nista jeftinije od toga nisam našao, niti na njuskalu.
Model air2 kosta 720 kn vise i nudi ono za sto ne vidim da nam je prijeko potrebno:
6,1 mm naspram 7,5 milimetara, novi procesor, čitač otisaka prstiju, antireflektivni sloj i sve ono drugo sto nam ne treba.
Pojasnjenje
U obitelji imamo iPad mini 16gb wi fi star 1,5 god i želimo ga prodati dok se za njega moze dobiti dobra cijena. Ima još pola godine garancije i baterija izdrži dva dana. Iz iskustva s iPhoneima mislimo da će se trajanje baterije pogorsati kada uredjaj bude imao 2, najviše 3 godine.
A uz to ukucani bi probali raditi na 9,7" nakon sto su do sada uživali na 7,9".
P.s.
Nemojte predlagati neki Android jer smo imali godinu dana Galaxy tab i vivaxe da ih bas nije imao tko koristiti, a iPad svima "leži".