-
moze i originalni fw, samo je onda razlika kod patchinga. Kad patch-iras preko winhexa, moras odabrati (kod sluzbenog) Entire memory, a kod nesluzbenog Primary memory i naravno, neki patchevi su posebno za sluzbeni update, pa provjeri kod patch-eva koji je za koji...
-
a jel imaš možda službeni patch za teme il imaš neku ideju di bi ga mogo nać, uglavnom šta vidim svi su više manje neslužbeni. i ak bi mi mogo malo pojasnit kak da to patcham sa sluzbenim.
-
http://www.siemens-mobiles.net/patchgen/ - tu imas zgodan generator za sx1 patcheve.
princip je isti, samo sto kad otvaras winhex, odaberes Entire memory umjesto Primary memory...
-
aha kužim. A kad napravim patch jel taj firmware moram pomoću Winswup-a ubacivat u mob il kad naljepim taj patch mogu normalno instalirat orginalni firmware 15. ko da update-am FW? sam to dobro skužio???
Jel ja kad to editiram FW15(oficijalni) u winhex-u i stisnem enter da ubacim patch(bilo koji?!) kaže mi da ga ne prihvaća nego da promjene moram unest ručno preko tipkovnice tak da mi to nije baš jasno.
-
pokrenes update tool, pa pokrenes winhex i onda ides na open ram, tu odaberes siemens-ov update i klknes na entire memory. onda primjenis patch (WHS jer SXP je samo za winswup). Kad je ubacivanje patcha gotovo, ugasis winhex i kliknes na start u update tool-u...
Dakle, ti NE radis sa winswup-om, samo sa update tool-om..
have fun ;)
-
to sam sve napravio, ALI kad pokušam ubacit patch javi mi:
"INVALID FILE: USER.TXT. DO NOT PROCEED" Ne zeli mi nikakav patch ubacit...
Ak nešto znači verzija winhexa-a je 10.8 SR-8
-
to je do winhexa. Nije dobro crack-iran. Winhex mora biti crackiran i registriran da radi ili u pro ili u forensic verziji. Kad to napravis, onda moras biti siguran da radi u In place mode-u... I onda ce ti raditi...
-
Nije mi išlo ovako. Probo sam ubacit i ubacio je ali mi je nakon update-a crko mob. Baš mi se sviđaju teme pa sam odlučio probat i prek winswup-a, pa jel bi mi mog reć gdje da nađem taj firmware RUSSIA-RETAIL version 15 (WINSWUP)
-
-
Evo ga radi. PUNO HVALA!!!!!!!