...kao što je dosada nekoliko puta napisano - sve je besplatno...
Printable View
...kao što je dosada nekoliko puta napisano - sve je besplatno...
stara verzija radi i nakon isteka licence, ali bez glasa, ne pokazuje rutu i svako malo se zaslon gasi. Onda lagani dodir na zaslon i opet mozes vidjeti gdje moras voziti, ali to nije to!
Probao sam napraviti update na v3.03 ali nije uspjelo, pa sam sve deinstalirao, ubacio novu verziju i radi kak svicarski sat. :respect:
Ja napravio update preko OVI Stora. Imam Nokiu 5800 ExpressMusic V40...
Meni sve super radi i zadovoljan sam.
Jedino se treba malo priviknuti na traženje adresa i sl.
ja sam napravio preko ovi store, download ovi maps i kartu ch i austrije , i vodjenje glasom, ali me prilikom prvog paljenja trazio aktivaciju i spoj na internet, te mi rekao da mi licenca vazi samo 7 dana, i cini mi se da nemoze raditi offline, nego je online. Kaj sam krivo napravio???? Mozda bi neko mogao napisati tutorijal za to.... i nevidim gje je instalirao karte... imam folder cities... i tu sam nasao folder za glasovno navodjenje ali ne vidim gdje su image karti kao sto imam u garminu u posebnom folderu....
http://maps.nokia.com/explore-servic...oads#/default/
karte ne možeš vidjeti jer su rascjepkane na više foldera i više fajlova
Ima možda neki način da aplikaciju instaliram na memorijsku karticu. Kad krenem instalirat ne pita me gdje želim, a zauzima 10-15MB.
ne možeš birati mjesto instalacije
pa kaj e52 ima tako malo interne memorije?
Nakon instalacije mapa imam 25MB slobodno, dok maknem navigaciju oslobodi se dodatnih cca. 15MB i imam 40MB slobodno. Mislim da ima 60MB interne memorije.
Aplikacija ide u internu memoriju, a mape idu na karticu.
Meni je malo glupo traženje adrese na koju želim da me vodi ili sam samo previše naviknut na Garmina i Sygica. :)
ne znam zašto se svi bune na novu pretragu, sve strpaš u isto polje: grad, ulicu, kućni broj, nebitan je redosljed, a program sve sam odradi
kako poterati tu navigaciju na nokiji 6700 sve prebacio mape al kad krenem navigate trazi licencu kako je onda besplatno?hvala
pa jesi li instalirao novu besplatnu verziju?
edit: telefon ti nije na listi podržanih modela
jel treba da da ins na pcju ili da apdejtujem na mobu?aha nije na listi a jel to sad proshiruju vremenom modele ili su samo ti koji su trenutno?
Proširuju s vremenom. Za par tjedana bi trebali proširit ponudu.
zašto misliš da za s40 neće biti besplatna navigacija?
sta je ovo ovi maps u bih samo ucrtane osnovne cestovne mreze ili ja to nesto krivo radim vidim cro mapa super sve svaka ulica hm...
pozdrav svima!
jel zna tko hoće li e90 moći podržati nove mape?
poz svima neki dan sam kupio nokiu 6730 Clasic i zanima me uvezi ovi mapa dali svaki put kad koristim gps moram bit spojen na internet i kolko prosječno cca mi potroši prometa ili postoji kakav drugi način za ovaj telefon ..
ne moraš biti spojen na net, u postavkama stavi na "offline"
koliko je skinuto podataka ti piše u kutu ekrana i u zapisniku poziva
http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-beta-for-mobile
Improved positioning speed and accuracy
Map zooming with faster speed
Improved search for cities with zoom out to city level
trebo bi još jednu pomoć ako netko zna :respect:
instaliro sam karte za nokiu 6730C čak i ovu zadnju verziju
gps je namješten da radi bez interneta .. odredim rutu no program uvjek javlja čekanje na gps , probo sam sačekat max 5 min no ništa se ne dešava ..
koda gps ne radi .. jel zna itko u čemu je problem .. hvala
pa ne može ti kreirati rutu bez satelita kad ne zna gdje si
upali si a-gps