Vivaz ima strašnu kameru, i dalje sam oduševljen, video je FENOMENALAN. Nitko na tržištu nema takvo što.
Samsung HD je OK, ali dva koplja iza Vivaza
Printable View
Vivaz ima strašnu kameru, i dalje sam oduševljen, video je FENOMENALAN. Nitko na tržištu nema takvo što.
Samsung HD je OK, ali dva koplja iza Vivaza
Vidim postoji nova nagradna igra za Sony Ericsson Vivaz gdje mozes osvojit putovanje u Dubai i Istanbul..sad samo da dobro razmislim kako treba da mi izgleda video koji treba poslat na zvanicnu web stranicu SE na youtube-u...:
http://www.youtube.com/sonyericsson
Davno već nismo pisali na ovom forumu, pa bi ga i ja oživio... :) Prošli tjedan je bila završena nagradna igra za SE X10-ku, pa tako izgledao, da SE će početi i nagradnu igru za Vivaz-a, ja dosada nisam još više informacija saznao, pa hvala na informacijama... :)
Bice za Vivaz,i kolko sam ja razumeo treba poslat neki video snimak za natjecaj,zna li tko vise o tome?
Pošalji video snimak i čekaj. Ako budeš imao sreće, onda budeš pobijedio jedan Vivaz, a ako budeš imao jako puno sreće, onda će te odvesti u Dubai.... :)
Pozdrav,
Ne znam da li sam stavio temu na dobro mjesto ali nadam se da jesam.
Imam SE Vivaz kupljen prije 2 dana. Mob se ugasio i više se neće upaliti. Kad pritisnem tipku za upaliti. zasvjetli ekran i mala crvena točkica s desne strane. Mob zavibrira kad pritisnem na ekran. Updateao sam software ali ništa.
Molim vas za pomoć
Hvala unaprijed
flash ic je problem najvjerovatnije,nesto mu rusi gdfs il erom...
kako to riješiti... i možeš li mi molim te malo to pojasniti?
mozda glupo ali
2 dana=vazeca garancija
??
nije kupljen u dućanu pa.....
Brat kupio mobitel i naravno video je ocaravajuci, naravno to nije pravi HD a plus nema bljeskalicu, nego samo "lampu".
Mirko, xD.
Ugl, neznam zasto bi ga vozio na servis? Naime, govorim sta je razocaravajuce na njemu, a to je da nema bljeskalicu, nego samo "lampu", tako navode i na SE stranicama, sto je cisti promasaj. Video snima u rezoluciji 1280x720, sada sam gledao malo na wiki-u, da je to HD, ali opet kada netko kaze HD, prvo pomislim na rezoluciju 1920x1080.
EDIT: Kupljen je u trgovini, znaci na bijelo sa garancijom.
Ček...što ta lampa na vivaz-u samo svijetli kada je video i ovako za bateriju a kada se noću slike rade onda ne bljesne neg mrak mrkli????
wtf? Pa to bi se trebalo nekim programom omogućiti ili nešto... baš mi nije jasno. Inače baš svaki SE sa tim ledicama bljeskaju fotke... hmmmm.
Neznam kako da vam to objasnim, na Sony Ericssonovim sluzbenim portalima pise da ima bljeskalicu, ali evo jos jednog lika koji ima problema sa time, nasao sam ga na forum.hr-u, ista stvar kao i kod mene. LINK
Naravno, tamo mu je netko odgovorio da moze biti ako je operater stavljao svoj brandirani firmware na njega da se moze nesto spo*ebat, ali buraz je kupio u ovlastenoj trgovini koja nema veze sa niti jednim operaterom.
Koliko ja znam Vivaz je namjenjen prvenstveno za snimanje HD videa u rezoluciji 1280X720, Satio je namjenjen za fotke pa ima xenon flash, a na vama je da birate ocete li kvalitetnije fotke ili video. Evo primjera jednog videa snimljenog sa Vivazom po noci: http://www.youtube.com/watch?v=lV9BDvfBvqo ...ako bog da i uskoro ga kupim budem stavio dojmove ;)
Da vam ispričam što mi se dogodilo s Vivazom. Snimao sam nešto duži video na koncertu i slučajno stisnuo tipku za gašenje mobitela. Glupi mob se ugasio i prekinuo mi snimanje. Nakon minutu što sam ga upalio i pokrenuo snimanje videa sve je bilo kao OK.
Pogledam u mobitel nakon završetka snimanja, ali onog videa koji sam snimao i slučajno stisnuo OFF tipku nije bilo. Poludio sam.
Kad sam mob spojio na komp, taj se video pojavio na kompu. Baš me je to iznenadilo. Nakon toga je video bio vidljiv i na Vivazu. Nevjerojatno
Pozdrav,
interesira me gdje mogu naći sadržaj kartice vivaza..... znači da sve izbrišem s kartice i ponovo stavim gore
...Sta?! :wtf:
Uopce ne kuzim sta si ovime htio reci... Kakav pobogu sadrzaj kartice Vivaza? :jehon:
I za drugi put procitaj pravila foruma, otvaranje ovakvih tema je potpuno nepotrebno, a ako vec otvaras, daj se bar malo bolje potrudi oko naslova teme.