gle nerede...jeli isto radit u firmi sa sto zaposlenika ili 1000???Logički ako pogledaš bolje je radit u vipu ili u t-ht-u jer tamo imaš manje posla...kao što rekoh ne paze toliko na tebe= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Printable View
gle nerede...jeli isto radit u firmi sa sto zaposlenika ili 1000???Logički ako pogledaš bolje je radit u vipu ili u t-ht-u jer tamo imaš manje posla...kao što rekoh ne paze toliko na tebe= Citat =:
pa vidim da si upućen zato sam napisao da čovjeku daš savjet kako ući u jednu od ovih firmi.
mislim da je najbolje da prvo počne on sam radit pa
će tek onda moći govorit o prednostima i manama velikih
i malih firmi a pogotovo "teorijama"
...ma u ovoj našoj maloj državi ništa nije niti lako niti najbolje...
ma ja samo kažem...ako on baš želi to raditi onda je svejedno di radi...= Citat =:
Izvorno postao damgol
A Šile ti bi radio kao operater ili serviser?
a gdje se nalazi to radno mjesto operatera?
...na antenskom stupu... ;D
Usput nije istina da ukoliko radiš u velikoj tvrtci možeš baš i nešto griješiti - poslovi su selektirani tako da u biti sve ti je iscjepkano u konačnici radiš jedan posao sa cca 10 ljudi i ako za**beš - gotov si (osim onih sa "štelom" ali oni ne rade za**bljive poslove) i to je to...
Pa prico sam s frendom koji je radio neku vip online promociju to je trajalo par mjeseci dobijo je 6000Kn iso po selima oko Osijeka ljepio na vrata neke naljepnice Gurni, Vuci, Vip online pa vjeso plakate u prodajnom centru drzo neke pizdarijice i tak.
Kak je upo nemogu se sjetiti jel je ovo storije od prije par mjeseci.
I kad je zavrsio ovi mu nudili da ostane u vipu a on kao nije htio oce covjek radit u gradevini kaze jes mo zato studirali ili?
I ubaci svoju curu u Vip kafic koji je sad otvoren u Osijeku. I riba radi kao administrator i moz mislit "administrator" nalacuje internet, otkljucava i iskljucuje kompove a kad bi ju pito koja je brzina protoka dsl i dal imaju u kaficu dsl ili nes drugo j**** ja sebe ak bi znala, al to je vezano na onu pricu s pocetka price vezanu za korisnicku sluzbu.
"Jesam ljepa, al sam glupa, a sto mogu pojest!!!"
pa dali si se pokušao javiti za posao. Ne očekuješ valjda da će te netko nazvat iz HTja i ponudit ti posao
To sam vam ja reko u svom iskustvu isto,trebas imat vezu,rupu medu nogama i prazninu u glavi da bi tako negdje mogao radit jer te je..u na sve moguce nacine!Ne kazem da nije dobar posao ali radije cu radit na bausteli nego negdje gdje ce zenska sa frizerskom skolom koja jedino zna lakirat nokte na poslu biti glavni administrator.
e to ja zovem snalažljivom ženturačom.
...a može ti srediti i frizuru... ;D
Ljudi vip je firma koja je jad sto se tice zaposljavanja. Na svom forumu imaju cak thread na kojemu ljudi , kojima je u glavi propuh, postaju svoje aplikacije za posao, znaci svoje osobne informacije i kratke zivotopise. Pa ako imaju srece mozda ih nazovu??? Tako nesto ni u indiji nema. Eto ako te zanima ostavi tamo informacije , kojih vec ima na tisuce, pa te mozda izvuku na lutriji? A sto se tice nekvalificiranosti radnika koja to firma ima kvalificirano osoblje??? Ja na to jos nisam naisao u nijednoj firmi koja se bavi necim nazovima to "modernim tehnologijama" kao sto su kompjuteri mobiteli ili nesto slicno. Kada odem uzeti nesto, bila to neka komponenta za komp ili neki mob, jedva covjeku/zeni objasnim sto zelim jer mu/joj ima nista ne znaci pa mora kopati po cjeniku i sl. po 20 minuta.
Pa to ne bi bilo lose.= Citat =:
Prvo da ja vidim sta raja zna pa cemo odlucit.
Prvi put čujem da se na forumu šalju molbe za posao :)= Citat =:
Izvorno postao konj
a kako bi se ja dokopao posla u mobilu???;)= Citat =:
Mislim stvarno kak` dobit posao u mobilu...ako smijem pitat?
Pa ja bih na tvom mjestu napisao neki tekst i poslao ga u redakciju, ako je dobar možda nešto i bude od toga...
p.s.
disklejmer, ovo nije stajalište redakcije nego moje osobno, kao i svi drugi postovi na forumu ukoliko nije drukčije navedeno...
e da, i moraš prvo proći pubertet kao jedan od uvjeta... :D
Kazem ti ako te zanima otidi na vipov forum i tamo postaj svoju molbu za posao ako ti nije glupo tako javno je staviti na internet. P a cekaj i mozda te za 10 godina nazovu.
Tko bi normalan to išao raditi?
= Citat =:
Izvorno postao konj
pa nemoj biti smješan. pa to nije službeni forum VIPneta nego forum portala. Tako isto možeš objesiti svoju molbu na električnom stupu u Špišić bukovici i to da tražiš posao u NASAi. a gle možda te nazovu :)
Onda si ti upao prek` veze;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Sad ste stvarno poceli pucat gluposti po temi a to nam netreba.
Neznam moro bi uzet par dana da razmislim pa da vidim mozda i nesto bude.
= Citat =:
Izvorno postao sirius
A kad je to t-mobile imao svoj servis za mobitele(jer jedan servis za 10-ak marki aparata?) uz garanciju???? i koje si ti to mobitele servisirao?
Ne znam za VIP, ali u t-mobileu i tak ima ljudi viška koji budu 2005g. dobili otkaze tak da t-mobile zaboravi....
A i vjeruj mi, pol tih ljudi kaj tam rade nemaju pojma kaj rade....