Podatkovni promet je uključen u minimalnu mjesečnu potrošnju.
Printable View
Podatkovni promet je uključen u minimalnu mjesečnu potrošnju.
-ukoliko nije aktiviran podatkovni paket npr. mobil10!
A ako se aktivira MOBIL10 - onda je to + 10 kn na račun. Npr. 150kn pretplata + 10 kn radijska + 10 kn MOBIL10 = 170kn
Ako se NE aktivira taj paket onda internet promet ulazi u iznos pretplate!
Ako se aktivira paket MOBIL10 onda osim što se naplati ekstra 10 kn povrh pretplate, nakon što se potroši tih 10 mb obračun daljnjeg prometa je također povrh pretplate - tj. ne ulazi u pretplatu. Zato sam ga i deaktivirao. Jer je zapravo bolje ga NE aktivirati. Bar je tako meni bilo prije par mjeseci, sumnjam da su mijenjali nešto. Ako sada bude za 10 kn =50mb onda se i isplati - jer je mb jeftiniji - napokon im taj paket ima smisla.
Tako sam i mislio ali sam pitao jer su mi svojedobno sms paket naplačivali unutar MMP.
No ionako mi to više nije važno jer su makli na stranicama datum ograničenja s akcije 1Mb=1kn pa nastavljam s tim, za surfanje imam komp.
Pa koliko ja vidim nisu skinuli datum:
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni..._surfanje.html
Pogledaj pod Napomene:
Promotivno razdoblje traje do 31.03.2010. godine.
@10aLEX:
Ocito je malo opet produzeno...
Promotivno razdoblje traje do 15.04.2010. godine.
Ali je istina da u samim tarifama vise ne pise da je to akcija do odredjenog datuma... Samo da je na T-mobile signalu 2 kn po 100 KB...
@djibuti:
Nije 1MB = 1Kn, vec 1000KB = 1Kn (sto je otprilike 0.977MB)... ;)
Ma ni sami ne znaju šta bi s tim promotivnim razdobljem, 3 dana prije roka oni nemaju obavijest o tome. Mislim da je to malo neozbiljno. A što se tiče promotivnog razdoblja ja nisam gledao to nego ovo http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html.
I tu je nekad bilo ograničenje, ono o tele2 signalu i datumu. Datuma više nema, i s obzirom da sam ja na KO, logično je da gledam taj cjenik. Pa nemrem ja istraživat cijeli njihov sajt, a zvat SZK je još gore.
Moš mislit što ne znaju, naravno da znaju, ne donose se odluke o tvrtkama tek tako.
@ djibuti
Stavili su novi datum :)
Promotivno razdoblje traje do 15.04.2010. godine.
Pa napisao sam ti već gore da na cjeniku za KO nema datuma, ja ga bar još ne vidim http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html
Dobro oprosti, ja cijelo vrijeme o prepiadu a ti o pretplati! :)
Mozda nisam trebao navesti da je prethodni post za tebe, vec samo napisati da za pretplatu od 1.4. vazi nova tarifa 10kn=50Mb i 1kn=1Mb a za prepaid ce valjda od 15.4. uvesti novosti (inace zasto bi samo 15 dana produzili promotivno razdoblje!)
Znaci, za pretplatu je i dalje cijena surfanja ista kao i proslih par mjeseci, samo sta sad vise nije ono "promotivno razdoblje", nego je sad to tako i tocka?
I jel postoji neki paket tipa ovih 10kn = 50 MB, ali da ga mogu trositi koliko hocu, a ne da ga moram u mjesec dana potrositi?
Koliko sam ja shvatio, cijena surfanja je za pretplatnike i dalje ona "redovna", ali sada imas 3 paketa.. S, M i L... S paket je 50MB=10kn, M paket 200MB=25kn i promotivni L paket 500MB=50kn. Ne samo da ga moras u mjesec dana potrositi nego ga moras u tom mjesecu potrositi. Naprimjer ako ga 20. u mjesecu aktiviras, moras ga potrositi do kraja mjeseca, odnosno do kraja obracunskog razdoblja u kojem si ga aktivirao.
Najgluplja stvar u toj cijeloj prici mi je sto korisnici poslovnih tarifa ne mogu aktivirati niti jedan od navedenih paketa, tako da sam ostao kratkih rukava.
Tele2 ima precudne uvjete koristenja paketa, bruka. Meni je to glupo na kvadrat.
Sta ti nije jasno. Prije je bio samo jedan paket od 10MB. I mogao si ga aktivirat samo jednom mjesecno. I morao si sve potrosit MB inace bi propali jer se nisu prenosili u novi paket, pa pazi na kojem si signalu itd. Bilo je tih caka za poludit i bezvezarija. Nije ni sada nista bolje. A imaju i najlosiju ponudu paketa. Po tom pitanju ih T-mobile gazi, po svemu, i Vip a tek Tele2. A ja idem gdje je najpovoljnije nevezano za ime operatera, a trenutacno je T-mobile najbolji u drzavi tako da... Neka sutra to bude Vip odoh na njih, neka preksutra to bude Tele2 odo kod njih ondam. Nema tu ljutnje. Tko je najbolji i najpovoljniji ima me. Medjutim svatko zna svoje, meni je licno Tele2 godinama totalno razocarenje sto se tice mob. surfanja, znam da se i dalje 'razvijaju' ali sta im ja mogu.
Što se tiče surfanja Tele2 kaska. Što se tiče kompletne usluge, pokvarili su se i to je činjenica. Ali svejedno, sve kompletno je najpovoljnije upravo kod Tele2. Kad uračunaš cjene poruka, poziva i svega, opet ti je najpovoljnije. I ja sam bio popizdio i htjeo preći, pa kad sam pogledao ponude ostalih operatera, lagano sam odustao.
@Goodman
Vidim da ti gledas samo prepaid kod Tele2, a ne vidis da su sada za pretplatu najbolji po ponudi/cijeni data paketa. Nigdje nemas za 50kn 500Mb, t-mobile ce uvesti iOpciju za 75kn 850Mb od 1.5. a VIP je 60kn za 500Mb (jedino je kod VIPa povoljnije 90kn za 1Gb).
Jedina mana kod Tele2 je to sto moras paziti na kojem si signalu!
@Sniper
Osim sto ja zaboravim vratiti na automatsko trazenje kad putujem pa onda nemam uvijek signala! :(
Opet mi se čini da netko podmeće... ovo gore navedeno uopće nije istina! Stari mi je odnedavno prebacio firmu u Tele2 i naravno da je mogao aktivirati podatkovni paket. Doduše preko korisničke službe a ne preko SMS-a. Nije mi jasno zašto netko širi ovakve dezinformacije i što ima od tog...