Ma podrzava WCDMA, ali nije symbOS 7.0, nego 8.0, a procesor je nekih 200MHz-a
Printable View
Ma podrzava WCDMA, ali nije symbOS 7.0, nego 8.0, a procesor je nekih 200MHz-a
i kad dolazi? Off-topic, kakva 063 mreža?
To ti je srpska GSM mreža= Citat =:
Izvorno postao Punio4
Jedan od opisa 6630 (ni ja ga jos nisam procitao),pogledajte na http://www.mobilnisvet.com/test/Nokia/6630/124
Bio sam na originalnoj stranici sa koje je ta recenzija... Bio sam na forumima o 6630-i...
I zaključak je slijedeći:
Mob je još nezreo, često se resetira, i dalje zna brejkati u izborniku, hardver u nekima ne valja... a sredinom iduće godine se pretpostavlja da će izaći 6630v2 sa dvije kamere (jedna integrirana za video razgovor s prednje strane) blicom, blago poboljšanim hardverom (štogod to značilo... :-/ proc, ekran, kamera?) i ispravljenom verzijom firmwarea (to je zaista najmanji problem).
A početkom siječnja izlazi verzija sa ispravljenim bugovima u hardveru i softveru.
Anyway, mislim da ću se onda ipak strpiti do nove verzije zato jer se hardver ne da updateati sa neta:P
znaci nije sve tako bajno kao na papiru......ja cu se strpit dok ne izade neki lijepsi smartphone sa slicnim specifikacijama...
Samo da vam kazem da je na sajtu sa ovom recenzijom (ma sta to znacilo :) ) i Nokia 6600 ocrnjena do bola,a svi znamo kakav je to tel.,tako da ne mora biti sve istina sto tamo pise!?
Hmmmm... u slučaju da dođe u vipove centre do 31. 12. ne znam je li bih si ju zeo ili ne... Ista stvar je kad malo bolje razmisliš odnos 6600 i 6620 (koje nema kod nas) ista stvar sa par ispravljenih bugova... ništa toliko strašno... A bojim se da će vip napraviti još jednu akciju kao što je ht napravio za adsl... tako da ne treba kao guske u maglu...
Stvarno ne znam... dileme, dileme...
Ima tko kakav pametan savjet?
slazem se!!!Ja imam 6600 i ne bi je mjenjao ni za jedan drugi....tip je napisao svakakve gluposti,a primjetio sam da je ocrnio gotovo sve smartphone od nokia-e....= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Sumnjam da je problem u hardveru, je nokia ne bi izbacila uređaj na tržište sa bugovitim hardverom... Vjerojatno kao i svaki symbOS uređaj treba nadograditi firmware i onda radi:P A whatever, bum si ga piknul... za 300 kuna ako dođe u vip... (bog dao)
Pitanje. Da li se zna kad će doći u vip? I ako da, kolike su mogućnosti da će biti unakažene vodafoneovim softverom? Ako i to da, može li se maknuti taj softver te otljučati na cronet?
Naravno da se software moze maknut, a moze se i otkljucat, i sve to u 15 min
Koliko je meni poznato smartphone-i se ne zaključavaju
na mobile9 forumu sam malo citao o tim vodafone zakenjanim mobovim-a i ekipa kaze da se uzasno tesko rjesit tih fus izbornika!!= Citat =:
Izvorno postao Cykke
http://www.vodafone.co.uk/vf/images/...6630_dview.gif= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
toliko o tome...
I gdje tu piše da je zaključan? Samo ima vodafone temu
aaa... joj. Dakle to je normalni symbian 8.0 koji se da updateati i nije zaključan na vip?
Pa normalno. Ako i je zaključan dobije se garancija kojom se može vrlo jednostavno nadograditi software= Citat =:
Izvorno postao Punio4
shuppperrr... stari produlji garanciju, a ja umećem svoj prepaid... zadnje pitanjce... da li će doći do 31.12 u vip (teoretski:P)?
Sumnjam ali i ako dođe smislit će neku foru da zajebu ove sa 91% popusta. To je sigurno= Citat =:
Izvorno postao Punio4
kvragu... dakle prisiljen sam platiti 4600 kn za mob...
Ako bude "samo" 4600. Mogao bi biti i više pošto je 3G telefon
Cini se da je priko 5000, ali u oglasniku je 3000 kn.
A u tri *%&/!!!
A baš sam se poveselio... hvala na pomoći... no, da li se on da na "sivo" nabaviti po niskim cijenama? Da, znam da je off-topic i daj za drugi thread... no kad sam već tu^_^
Nikad nisam kupovao na crno, i baš nemam povjerenja u to... tako da ne znam da li se isplati...
To je visoka cijena, ali s obzirom da 7610 kosta nekih 4200, onda je ok cijena za bolji mob i 3G