U potpunosti se slažem kako je ovo savršen mobitel za mene. Trenutno imam kineski mobitel sa kamerom max. rezolucije avatara 50×50px. Inace obozavam snimati kamerom, te fotografirati, a kako sam jos prije pola godine nesretnim slucajem ostao bez digitalnog fotoaparata (koji je ionako slabiji od ovog mobitela) potpuno sam siguran da bi ovaj mobitel sve nadomjestio. Takoder, ovisan sam o glazbi, te uvjek imam nesto upaljeno. Zbog uzasnog zvucnika i slusalica (pokvarenih od kada sam ih dobio) mog mobitela na njemu uopce vise nemam pjesama, samo vrtim na kompu. A ovaj mobitel ima i vise nego dovoljno memorije za sve moje potrebe ^^
Sutra je Božić i kako nikada u životu nisam ništa osvojio na nikakvoj nagradnoj igri gdje je u pitanju sreca, a igrao sam ih barem 500. Bilo bi lijepo da eto, dobijem mobitel kojim bih mogao zapravo upravljati svojevoljno. Jer ovaj sadašnji kojeg sam dobio od prijatelja po nj povratku iz kine ima toliko loš touch screen da zapravo sam upravlja i odabire istu stvar gdje god da pritisnem. Mobitel me nervira, i gubim živce s njim. Dajem ga na reciklažu ukoliko osvojim ovaj :D
Eto, nada umire posljednja, a ja se još uvjek nadam novom Samsungu ;)
Ne zelim ovdje pisati epove o svim funkcijama mobitela jer svi znamo da je to jedan od najboljih mobitela na trzistu, te neusporedivo bolji od svih koje sam ikada posjedovao. Ipak se ostajem nadati da cu osvojiti ovaj mobitel, iako mi vec nesto govori da nazalost nisam te srece. :(
Svima vam želim Cestit i blagoslovljen Bozic, te puno srece u narednoj 2010. godini! :xmas: :xmas: :xmas:
FilipMiskovic