Kvragu! Imao sam tu pricu napisanu, ali sam ju izgubio kad mi je izgorio disk :(
Hm... uostalom bolje da ne pocnem nekoga javno ismijavati, pa cu samo ukratko, bez najboljih detalja :)
Uglavnom zelio sam potvrditi ono sto Sljaka kaze, da to sto netko pise za neki magazin o mobitelima nije pokazatelj strucnosti.
Meni ni na kraj pameti nije bilo da pocnem novinariti i potpuno slucajno sam se nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme.
U Mobyju su na pitanja citatelja o Nokiama odgovarali serviseri iz Mobisa. Kad su se posvadjali, Mobisovci su odbili daljnju suradnju.
Onda sam ja uskocio i prvo poceo odgovarati na pitanja citatelja, potom sam uvaljivao vec gotove tekstove koje sam imao na webu, i na kraju sam poceo pisati "po narudzbi".
Ja sam se u svemu tome nasao potpuno slucajno. To sto sam ja pisao za "magazin o telekomunikacijama", a jsp_m nije, ne znaci da sam ja znao vise od njega. Naprotiv, posto sam bio svjestan da je bolji od mene, savjetovao sam mu da proba potraziti kakav poslic u Mobilu (kod konkurencije), da ne bi mene izgurao. :D
Isto tako, istina je i ono sto jsp_m kaze. Da nitko u hr ne zna o Nokiama vise od njega i Hodaka.
Da postoji jos netko tko se moze mjeriti s njima to bi se znalo jer bi, hoce-nece, morao ostaviti trag na Internetu. Svi ti detalji se ne mogu drugacije doznati nego razmjenom znanja i iskustva preko Interneta.