@ kapica
Kako nema?
http://www.modaco.com/content/pocket.../#entry1105694
@fukmondo
Surfam možda 1h dnevno, knjige ne čitam preko moba, a od videa gledam samo klipove i nekakve gluposti, a ne cijele filmove.
Printable View
@ kapica
Kako nema?
http://www.modaco.com/content/pocket.../#entry1105694
@fukmondo
Surfam možda 1h dnevno, knjige ne čitam preko moba, a od videa gledam samo klipove i nekakve gluposti, a ne cijele filmove.
evo malo i mojih komentara u svezi baterije.....kupio omniu u ponedjeljak,napunio je preko noci i baterija mi je sad na 48%,a stalno nešto prčkam po njoj(za sad sam baterijom prezadovoljan). nisam je još detaljno istražio,ali mogu reći da je mobitel fantastičan.
hvala ma da i to što kažeš imaš pravo ja sam se pak navukao prvo iz potrebe da mogu na poslu učiti da me nitko ne ukeba, a sad sam više na telefonu nego na računalu što se tiče knjiga i filmova, pogotovo za putovanje dobro dođe. Prokletstvo je što zbog velikog lcd-a i windoza ispadne da najviše možeš izgurati s baterijom s nekakvog dummyfona ;). Btw jeste li vidjeli frikove koji su na stare omnie spajali bluetooth tipkovnice i miševe pa na plazmu pravo računalo nakraju.To je tek perverzija
Molim malu pomoć.
Kako mogu više fotki preko bluetootha prebaciti na komp?
U koji god folder da odem, ne mogu označiti više fotki, samo jednu...
Pokušao sam preko File Managera.
Hvala!
instaliral total commander ili onaj resco file nesto... s njima bi se dalo, barem mislim, nisam osobno probal...
@Riddick... Rijesio sam, slozio da se pojavi mail u samsung sucelju... Nasel u registriju opciju, promijenil ja 1 i vidi cuda, a nemam pojma zasto to uopce bilo deaktivirano :)
@ Fras84
Da, instaliraj si Resco File Explorer ili total commander i onda odabereš koliko slika hoćeš i prebacuješ.
@kapica
Odlično!
Gledao (dirao ;D) sam danas Omniu II i Jet.
Jet me iznenadio kako je dobro registrirao dodir, a Omnia II razočarala.
Isprobavao sam u dva različita dućana, pa razmišljam je li moguće da je to do firmwarea.
Tj. je li nedavno izašao neki update za Omniu koji poboljšava registriranje dodira- pa ga u dućanu nisu stavili? :hm:
Stvarno je loše registrirao, baš se treba stisnuti- a kod Jet- a sam skroz lagano stisnuo i prepoznao je...
Ili je moguće da je "istrošen" (ogreban ili nekako oštečen) pošto je u dućanu i puno ljudi ga "stišče" ;D?
Shvatio bih da Jet ima kapacitivni ekran, ali oba imaju isti pa mi nije jasno (još sam čitao da ima neki poseban rezistivni ekran koji bolje registrira dodir)...
Jel netko u zadnje vrijeme kupovao Omniu II preko oglasnika i koji je Win Mo gore? Jel gore stvarno 6.5 verzija ili je to samo taktičko zavaravanje?
Ne vidim zašto bi bilo zavaravanje. WM 6.5 je vani tako da ako piše da je 6.5 onda bi i trebalo biti. Pogotovo ako kupuješ od ljudi koji se bave prodajom po oglasnicima.
ja bi molio vlasnika omnie II da napiše koju riječ o kvaliteti zvuka,najviše na slušalicama(tj.kakav je za muziku),to mi je jedna od presudnih stvari na mobu :D
hvala unaprijed
evo ja sam ga danas kupio. neko vrijeme sam si ga pikiral i sanjal i tak to. e sad totalno sam nov sa ovim wm-om odnosno nisam ga nikad koristil. zanima me sljedece:
1. kak koristim ja tu navigaciju i dal mi to nabija racun
2. dal za poruke mogu stavit neki svoj zvuk ili je samsung i dalje glup kaj se tice toga (ak mogu kak jer ja nisam naso)
3. dal postoji antivirus za te windowse
1. koju navigaciju? I ne, ne nabija ti račun, a i može.
2. može (treba potražiti, pisalo se) nisam baš od pomoći.
3. postoji, mada neznam da se ih nešto i koristi.
preporuka da se ufuraš u WM world: Windows Mobile # Uređaji # OS & Software
Evo čitao sam sad na modacu topic od 9 stranica o tome kako ljudi imaju problema s RAM-om i zatvaranjem aplikacija!!!
Znači nakon nekog normalnog pokretanja na wm 6.5 ljudi imaju 60 mb rama slobodno i nakon otvaranja par aplikacija se ostale gase što i nebi bilo toliko čudno da se to ne događa stvarno od maloga broja aplikacija.
Ima također tweakova gore svakakvih ali ništa doista što bi konkretno pomoglo u vezi tog problema.
Zanima me sad vi koji imate taj mobitel da li doživljavate taj isti problem pa nitko neće pričati o tome ili što? Da li je moguće da je to na modacu prenapuhano(iako sumnjam) ?
instalirao sam ovaj garmin:
1.kak ja to zbrisem sa moba
2.dal trebam imat taj neki vanjski gps ili on ima svoj i ak trebam kupovat vanjski kolko to kosta
@Eis
Ne znam šta je njima nekoliko aplikacija, ali ja sam imao otvoreno 4-5 programčića i radila je normalno. Možda je štos u tome što dosta ljudi na Modacc ima WM6.1 i kuhane ROM-ove pa se javljaju greške.
Istina je da ostane malo slobodne memorije kada se sve instalira, ali ja nemam problema sa rušenjem.
@larocco
U windows settings-system-remove programs nađeš Garmin i stisneš remove
@Eis
Neznam dal si detaljno proucil sve topice oko ROM-ova i rasprava oko slobodnog rama...
Uglavnom, ono kaj je fix, nekih 100 ili 140, ne sjecam se tocno, bude tak zauvijek, osim ako ce tko ic prckat po kernelu u sto cisto sumnjam, a nasel sam negdje da cak 60-tak odlazi na radio. bog te pitaj zasto..
uglavnom, ak ces imat hrabrosti, kuhaj, stavi neki od lite romova, ces imat malo vise slobodnog rama...
Evo ako nekoga zanima novi iGo8 v8.3.4.102680 pripremljen za Omniu II. Stranica je na španjolskom, ali ...
http://www.htcspain.com/foro-f188/ig...ii-t26145.html
jel se isplati kupiti ovaj mobitel...polovan naravno?
Kako kome.
ma stvarno, dovoljno mi je bilo za pogledati par reviewa...ovaj telefon je los za omniu HD. nazalost, glavni krivac je WM....prespor, pretrom...a konfiguracija brutalna. Symbian ili Android definitivno!:respect:
A kako instalirati navigaciju garmin?i ja bi ju. Prvo moram spojiti mob s kompom preko usb kabla i instalirati na njega. Skinula sam nesto pa cu probati. Ali bi molila nekoga tko je to vec napravio da mi u par recenica opise.hvala
Hvala. Valjda cu se snaci. Strah me da nesto ne zeznem jel neznam kako da maknem to sto instalira. Nova sam u tome. E da, dali moram kupiti microSD karticu ili mogu u samu omniu2 instalirati?s mobitelom nisam dobila. Na njemu pise 8gb sto mislim da je dovoljno mjesta. Al neznam dali je postupk instalacije isti kao na karticu.