-
ja imam SE w705 i naravno PN! Presretna sam:D Zato volim, sto je jeftino, i neograniceno mogu da skidam glazbe, i naravno samo one koje su mi najomiljenije (to je jako vazno). Naprimer kupis CD, a na njemu mozda od 15 glazbe ima 5 sta me i zanima!! :D volim jos i zato sto onda skidam kada ja ocu, i bilo gde ocu .D to je super!!
-
ej imamo isti mobitel :) brutalan je :) i ja koristim ovu funkciju PN bas tako kako kazes netreba da kupis cd pa imas na njima pjesme koje ni ne slusas ako koristis PN onda slusas samo one koje te zanimaju :)
-
Ti si zato kupio taj mobitel da imas PN ili prije nisi ni znao za to :) Moze da mi neko kaze, dali se moze i domace glazbe skidati preko pn??;D
-
Nisam zato kupio :) nisam ni znao da mogu da koristim tu funkciu kad sam ga kupi tek posle sam saznao. Pa reko kad vec imam takav tel onda zasto ne bi izkoristio ovu funkciju bas se izblati :) pogledao sam preko PN mozes da skines bilo kakve glazbe imas ih oko 2 miliona :p
pa sad ti nadji koja ti se svidja od njih :D
-
ne moras se posebno muciti da preuzmes glazbe iz interneta i mnogo je brze i onda jos sa usb-om na mob! Plač puno je brze sa playnow! I naravno mozes bilo gde i bilo kad da skidas najomiljenije glazbe... 39 kn nije strasna cijena.
-
Da ne otvaram novu temu jer i ja tražim nasljednika sony ericssona k750. Dakle trenutno sam u vipu i prešao bih na pretplatu, pa bi uz to uzeo i novi mob. Potrošio bih do 1000 kn za mob, a preferirao bih touch iako može i nešto drugo. Stvarno bih vas zamolio za pomoć. Hvala unaprijed. :xmas:
-
Eh...nečeš se puno okoristiti ako tražiš touch od SE u rangu do 1000 kn jedino ako satio nije do te cijene! Ali ako ti paše nokia 5530 u tom rangu ili SE c901 koji je definitivno nasljednik k750...
-
Ma nisam reko da touch mora bit od sony ericssona, pristajem ja i na druge :notooth:. Inače razmišljao sam ja o toj nokiji. Jel se isplati uzet nju. Znam da je ona na prelazak na pretplatu dođe 1000 kn...
-
Neznam sad za nokiu...nisam ju koristio. Al ona valjda ok. Najbolje odeš u neku radnju pa prošvrljaš malo po svemu da vidiš kako ti paše...sa c901 nečeš faliti ako ti je k750 odgovarao!