-
Nitko više nije probao taj postupak? Kod mene je sad normalno trajanje baterije 6-7 dana. Pretprošli tjedan sam napunio u nedjelju navečer i krepala je ovaj tjedan u ponedjeljak ujutro. Tad sam je opet napunio i evo još uvijek imam sve crtice nakon skoro četiri dana. Svaki dan napravim nekoliko razgovora od 1-2 min i pročitam pokoju poruku/e-mail.
-
Meni baterija traje 1-2 dana kako kad ali non stop ga "silujem" sad wi-fi -om i glazbom, pa tako da mogu reci da sam zadovoljan.. + 1-2poruke i 1-2 poziva dnevno tako da sam vise nego i zadovoljan... Wi-fi definitivno vuce najvise struje sto se tice moba...
-
Ne baš, meni se kao najveći potrošač pokazao 3G mod i display, a WLAN mogu koristiti cijeli dan, ako treba. Kad je mob u 3G-u, kako god ogreneš, potrošnja je veća za 10-200% sigurno. Više troši i tijekom razgovora i tijekom surfanja, a nešto sitno dok je u standbyu. Ako nemaš potrebu za prijenosom većih količina podataka (tipa 1 MB i više), svakako isključi 3G...
-
Budem probo pa cu vidjeti, samo display... to je malo zeznuto kada je sunce + imam foliju na display-u i stvara mi se odsjaj pa tako da po suncu imam oko 80posto osvjetljenja... ali kada je oblacno onda se lijepo vidi i na najmanjem osvjetljenju