Ja sam bio danas u vipovom centru i tamo je bila tolika gužva da sam u redu čekao skoro sat vremena
Printable View
Ja sam bio danas u vipovom centru i tamo je bila tolika gužva da sam u redu čekao skoro sat vremena
a dobro meni nije bed jer mi sestricna radi u vipu pa mi moze to sredit...
ALI dajte ljudi gdje ima o tome nesto vise! link, link se trazi! koji ostali mobitelu su u toj fascinantnoj ponudi!?
Svi u VIP-ovoj ponudi. Popust je svima 91%
Toga nema na stranici jer to nije akcija za sve pretplatnike. Oni koji ispunjavaju uvjete sami po sebi dobivaju efektne holografske obavijesti o toj akciji.
A ja se lagano mogu je*** jer iako vec 2 godine pretplatnik koji redovito placa sve racune trajnim nalogom, zadnjih 6 mjeseci nemam racune iznad 300 kuna i ne mogu uzet nista.
A niti na ovu super vipme tarifu ne mogu nista jer nemam kreditnu karticu, a to kaj vele da se moze i na tekuci racun od nevedenih banaka, nije istina...
Eto, uspjeli su me zaobic sa obje svoje NEVJEROJATNE akcije.
Je** me pas ak necu prec na t-mobile.
meni racun nikad nikad nije bio ispod 300kn :D
Pa ok. Moj sef nema racun ispod 2 soma kuna. Al mislim da nije u redu ovako diskriminirat pretplatnike.
Ovak su mi indirektno rekli, je** nam se za vas male pretplatnike.
a sta ces....
ja jos neznam dal je meni to dostupno.. ako je, dvoumim se izmedju SE P900 ili Nokie 7610....
DOBIO SAM ! DOBIO SAM! JEEEEEEEEESSSSSS!
evo prije minute isao sam do postanskog sanduka onako iz ocaja da vidim, dal je mozda nesto doslo, kad ono, je! mali kvadratni plastificirani letak sa efekom dvije slike , imam ga! :) ajme mogao sam prieje otic do sanducica rjesio bi se muka prije.
sad mi jedino ostaje izabrat mobitel...
dakle ponuda vijedi do isteka zaliha, a zaliha ce ponestat vrlo brzo cini mi se...
A kaj opce razmisljas. Uzmi najskuplji i prodaj ga za 8 puta vise para. ;-) A zaliha ne moze ponestat kad su svi mobiteli ponudjeni. Ne mogu rasprodat svaki mobitel ;-)
Samo da te upozorim ako hoćeš kupiti P900. Nemoj ići na velesajam jel ih tamo više nema. Pas mater. Dođem tamo sav sretan da ću ubost taj mobitel a ono *****. Nema ga. I onda je stari uzeo sestri i sebi 6230= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a jel nokia 7610 bolja od p900? znam da je ovo rasprava za drugi topic..... ali, sutra bi ujutro isao pa..... znate kako je :)
Ma kakav 7610. P900 je bog i batina. Malo ciglast ali jebi ga= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Kamera , dizajn, veličina da, ostalo ne. Po mom mišljenju.
...mislio sam rec da oni koji uzimaju one mobove po 1kn...na kraju ih preplate...jer moraju biti na pretplati 1-2 god i koliko znam svaki mj trošit više od 150kn= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ovo sam proučio jer mi je stari mislio uzet t610 na tu foru ali kad gle!Sa svim troškovima pretplate ga ispada 1700kn
Sam kažem da se i ne isplati uzimat te po 1kn...ipak @damgol tebi vjerojatno stvarno treba pretplata pa to nije bacanje novaca
Mislim, ja ovo fakat ne kuzim.
Pa da covjek potpise i na 3 godine, pa nis ne gubi!!!
To kaj placa 150 kuna, pa ne placa s tim mobitel nego poruke i razgovore.
Iovak ionak bi to potrosil. Mislim, fakat ne kuzim te skeptike sa tom spikom, nije to dobro...
Ono, joj, pa moras se obvezat jos 2 godine!!! Uuuu!! Pa kaj ak je covjek zadovoljan uslugama pa ionak namjerava ostat pretplatnik.
Pa normalno. Nikako nisi u gubitku. Ako si pretplačen dvije tri godine i ak si zadovoljan nije problem pretplatu produžiti na još 2 godine= Citat =:
Izvorno postao refugee
Jedino ako ti stavrno treba pretplata...a ako si običan korisnik dva-tri ragovora na dan i 10 poruka na dan...onda je to krađa jer moraš "nabijati" do 150kn nepotrebno...dosta o ovome što sam ja napisao!= Citat =:
Izvorno postao refugee
opet pametuješ a nemaš pojma o čemu pišeš a?
pa dobro da ti odgovorim da se više ne blamiraš;)
1.ponuda za preplatnike je takva da oni koji su to zaslužili(nazovimo to tako)
imaju pravo izabrati mob.po svojem izboru sa 91% popusta a to su pravo stekli
zato jer su minimalno na pretplati godinu dana znači da su zadovoljni sa pretplatom,
i nije im nikakav problem ostati na pretplati jer će za to dobiti nagradu od recimo
5000 kuna ako uzmu P900 koji košta 5550 kn a oni će ga platit 499 kn.
Eto to ti je 5000 razloga da ostanu na pretplati na kojoj već i ovako i onako jesu
2.ako za vip me uzmeš recimo t610 koji te košta 91 kn a inače bi ga platio oko 1300 kn
i platiš na rate 1800 kn i time se obavezuješ da ćeš biti 1 godinu na prepaidu,ali ti
ćeš te novce uredno dobivat na svoj račun svaki mjesec 150 kn znači nećeš morat
kupovat bonove nego će ti vip vraćati te novce koje si na početku platio...
I DAJ SAD TI MENI OBJASNI GDJE JE TU KRAĐA???????
radije odi do prvog vip centra i reci im hvala kaj su ti to ponudili;) wise guy
Da...ja pricam o onoj ponudi od 1kn...a ovo od 91%...to je ok...štoviše odlična ponuda!
I koji si mob izabarao???
pa koja je razlika između moba za jednu kunu i ove od 91%?????
u oba slučaja ti profitiraš i to jako dobro
još nisam ništa uzeo trenutno čekam.....
Nemoj čekati jel ćeš ostati bez mobitela. To su ti ogromne gužve a oni prodaju mobitele do isteka zaliha. P900 se već u većini vip dučana prodao tako da ti ja predlažem da odeš što prije= Citat =:
Izvorno postao damgol
hvala cyber na savjetu ali tko čeka taj dočeka;)
uostalom velika večina gužvi je i radi vip-me kompleta
ja sam danas trebao ic ujutro i onda sam shvatio kako mi nitko nema za posudit 500kn... :(
najviše se isplati P910 za 530 kunića :)
Opet nisi razmislio... gle svejedno je dal si uzeo mob za kunu ili 191 kunu! Fora je u tome da ti ne plaćaš 1800 kn za mob nego jednostavno to trošiš na razgovore, a ovak i onak bi to potrošio, s tim da još uz to imaš i jeftinu tarifu, i mob skoro pa badava! Isto si napisao da ti MORAŠ potrošiti 150 kn mjesečno - krivo, nemoraš ti ništa, oni ti jednostavno te novce skinu s kartice i stave na tvoj račun jednom mjesečno, a dal ćeš ti to potrošit ili će ti se fino nagomilat na računu, to nema veze, ti tu lovu možeš potrošiti u 3 mjeseca nakon isteka ugovora, ak ti ostane, što nije vjerojatno...= Citat =:
Izvorno postao IggXy