Mozes :smart::smart:
Printable View
ma ne vjerujem da je to sigurno.... i da bi dali da dva broja koja glase na istu osobu budu u zajedničkom flex obitelj paketu....
to mora biti teška prtljancija
frog, koliko si ti siguran u ovo?
edit:
evo pitao t-mobileu... moguće je da se uzme total i pređe u flex obitelj bez problema...
i brojevi koji glase na istu osobu mogu biti u istom flex obitelj paketu.
ali meni se ne isplati, jer pošto imam flex obitelj 200, ako bi dodao još jedan broj u pretplati, onda bi morali preći na flex 500, jer u 300 3. br može biti samo simpa.......
Radim u t-mobile i poprilicno sam siguran u to, tak si je ekipa uzimala te ajfonove, al ja osobno nebi...brijem da provjeravaju kredibilnost korisnika, a posto sam ja student i uvijek imam 0kn na ziro racunu nebi rekao da bi mi dopustili da uzmem total tarifu :D
ima li još kakva caka? :D
ima ih gro, tipa flat rate na GPRS za 80kn mjesecno itd... al kad bi jos vise pisao brijem da bi me nasli i dobio bi otkaz xD:flame:
Na koji način provjeravaju kredibilnost i jel provjera ide na sve tarife ?
@Frog - Sve to funkcionira u teoriji, ali:
1. Djelatnici u t-centrima su izričito dobili zabranu da Total tarife prebacuju u FO nakon kupnje iPhone i to ce ti napraviti samo neki djelatnik koji je ili jako hrabar ili jako glup (vjerojatno obadvoje). A u procesu je nadogradnja sustava tako da ti to neće ni WebPos dopustiti
2. Kupiti iPhone na Total tarifi ne može 90% ljudi, a sa ovog foruma vjerojatno 99% ljudi. Moze se uzeti na firmu ili zlatni/platinasti član koji ima savršenu povijest plaćanja računa. Credit scoring fizičkoj osobi u skoro svakom slučaju neće dati Total niti sa 2 kreditne kartice...jedino sa plaćanjem bonus osiguranja, ako znaš o čemu pričam, onda to nemoj savjetovati ljudima na forumu jer će se gadno zeznuti ako potpišu neku veliku tarifu i onda im sustav odbije prebacivanje u manji FO.