nema raymana u sis,al ima u ngage formatu....meni je najbolja sism igra sky force....
Pinocio imas PM....
Printable View
nema raymana u sis,al ima u ngage formatu....meni je najbolja sism igra sky force....
Pinocio imas PM....
Hvala Disco,znao sam vec za to,ali nema veze.Probaj PLANET ZERO ili TALON,to ti je slicno kao Sky Force!!!
Probajte Bladur's Gate za Javu...
Nije los RPG za mob, iako ima puno nedostataka sto se tice pravila
Amazing World odlicna logicka igra preso sam ju cijelu.
Svi Splinter Cell nastavci - AWESOME! Ako nekome treba bilo koji neka slobodno javi. :)
planet zero je do jaja a talon mi je cesme,al nema do sky force....
nego jel zna neko dal ima sljedecih emulatora za symbian:amiga,neo-geo,gameboy advance?
Jaooo,zamisli amiga emulator.... Ko bi bio srecniji od mene,uh... ovo ti nije trebalo... A vidi u topicu "korisni linkovi",mislim da una onom GTWAR linku ili kako vec imas najvise emulatora.Ja sam juce instalirao igru FILLER,ali ne znam kako se igra,ajd ako neko zna neka malo pojasni!!?
Ima i imam sljedece: 3MB tezine sve= Citat =:
Izvorno postao disco
emame_s60_v0.zip
fMSX for Nokia 3650, 7650 and N-Gage.zip
fMSX for Nokia 6600, 7610 and Siemens SX-1.zip
Frodo_s60_commodore_64_emu.zip
gamephone_advance_1.zip
Goboy1.zip
N-POP.zip
picodrive_s60_016.zip
symbnes.zip
wildpalm[1].zxboy.v1.10.s60.incl.zip
yewnes180.zip
GoBoy Installer
http://www.geocities.com/tmgjava/goboy.wml
imam pitanje,glupo mi je radit novu temu zbog njega a odgovor je jednostavan,pa da mi neko odgovori ako zna....jeli moguce na series 90 instalirat aplikaciju za series 60....(mozda jest glupo pitanje ali nisam miran dok ne dobijem odgovor:-),tnx....btw da nebudem offtopic:najbolja igra igrana na mobu definitivno thps3,pandemonium...na n-gageu,....lock n loada,raly pro contest,(mophun rulz),zatim neka je...o dobra letacina u svemiru 3D (vrlo impresivno)...i na zadnjem mjestu v-rally na p900...(impresivno ali neigrivo)
Cuj, najjednostavnije ti je probat ;)
Ali, nazalost ne moze se zbog velicine ekrana... Probao ja :)
pico drive sam jucer skinu i genijalan je samo zvuka nema,a skinu sam zadnju verziju!!sva sreca pa je dosta igri s amige portano na segu genesis(mega drive) pa sam sad sretan ko malo djete...a yawnes je spor ful...ne svida mi se taj emulator,jel taj drugi nes emulator brzi ili(cudno mi je da genesis koji je superiorniji nes-u radi bolje od nes emulatora!!)......i da trazio sam emulator za gbA!!a ne za obicni i kolor gameboy....za gba imam dosta romova...
malo off topic:jel zna neko di u hr ima za kupit ngage QD,kolko sam vidio samo obicne imaju...
Pretpostavljam da ima u Mobisu, ali vidim da im je webshop trenutno under construction. Nazovi: 01/6188 514, pa pitaj.
nokijin ducan kod importane galerije ima n-gage qd mislim da je oko 1700kn
HVALA....iz Rijeke sam:-(
to si trebao navesti jel ja po defoltu mislim na zg