Ljudi, u prvom je postu napomenuto da iznosite svoje želje i očekivanja od Tele2, a ne da ulazite u rasprave o tome što je isplativo i gdje. Za to si otvorite zasebnu temu. Sve ostale off postove nadalje brišem.
Printable View
Ljudi, u prvom je postu napomenuto da iznosite svoje želje i očekivanja od Tele2, a ne da ulazite u rasprave o tome što je isplativo i gdje. Za to si otvorite zasebnu temu. Sve ostale off postove nadalje brišem.
nek vrate opciju sa mukte brojem
Neka objave gdje više ne koriste T-mobile signal i neka na tim mjestima poprave kvalitetu svog signala. Uzalud sve usluge ako nema signala. Osim Zagreba, po mom zapažanju, još ima gradova gdje nije više moguće koristit signal T-mobile. Zašto šute o tome?
Neka poprave službu za korisnike, koja im je, blago rečeno, katastrofa. Djeluju ko stara gramofonska ploča koja stalno ponavlja jedno te isto. Neka omoguće korisnicima pristup nekoj višoj instanci od SZK u slučaju problema koje SZK ne može samostalno riješit. Zapisivanje problema i Pokušat ćemo to riješit u najkraćem mogućem roku zvuči poput Dođite sutra. Kad poprave te osnovne stvari onda tek mogu razmišljat o nečem većem i složenijem.
1. Neka vrate knockout tarifu uz nadoplatu od 50kn
2. Trebao bi se nepotrošeni iznos u pretplati prebacivati na sljedeći mjesec
3. Trebali bi sniziti cijene mobitela u pretplati, pogotovo uz mjesečnu potrošnju 100kn i 150kn.
4. Ide mi na živce što moram uvijek provjerit da li sam u tele2 mreži na tele2 signalu prije nego se spojim na net na mobitelu.
Također, ne bi škodilo da se poboljša izbor mobitela (tu ne računam pretpotopne modele i one za 1kn) - znam da mnogim korisnicima nije previše bitno kakav aparat koriste, mnogi samo žele dobit za 1kn, ali mislim da ako se u ponudi gledaju samo novi modeli iz srednjeg ili višeg razreda nije baš neki izbor. Ako se već hvale da imaju najbolju 3g mrežu u RH (potvrdio FER) neka se malo potrude omogućit intenzivnije korištenje iste - nekakvi povoljniji data paketi za prepaid korisnike (poput pretplatničkih) - tu bih i uvažio da mora bit tele2signal tele2 mreža ako bi dobio npr. 500MB za 50kn ili 250MB za 50kn npr.
1. Neka napokon pokriju cijelu Hrvatsku svojim signalom i isključe nacionalni roaming.
2. Neka napokon počnu stizati SMS-ovi iz svih inozemnih mreža, imali oni roaming ugovor s njima ili ne ...
3. Neka počnu izdavati SIM-kartice na kojima se može isključiti PIN.
4. Neka počnu s ponudama za poslovne korisnike ...
5. Neka ulože minimum truda i educiraju svoju korisničku podršku jer je nevjerojatno nesposobna (čast izuzecima) ...
6. Neka i dalje budu najjeftiniji ...
1.samo neka radije i dalje budu najjeftiniji :P
2.hmm, s tim nisam imal problema, al s MMS-om jesam... rekli da pozive i sms mozes primat od "bilokud", al MMS je vec komplicirano.. :D
3.--
4.nema potrebe, trenutno je vip prejak kad su poslovni korisnici u pitanju, radi mi frend kao vanjski suradnik vipa, svim zivima je slozil VPN za bagatelu...
5.a ko u hrvatskoj ima postenu sluzbu za korisnike? svi imaju robote koji samo citaju kaj pise na ekranu
6. :respect:
Volio bi da na ispisu poziva, napokon, mogu točno znati koju mrežu sam zvao. Ima masu poziva, prema 091 brojevima, za koje sam siguran da su na Tele2 mreži, ali na ispisu i dalje piše da je to poziv prema VIP-u. Dakle, na računu je jedini kriterij pozivni broj, što ne odgovara stvarnom stanju operatera na kojem dotični broj funkcionira.
Time mi je nemoguće vidjeti prema kamo mi je upućena većina poziva, te da na temelju toga mogu vidjeti koja mi se tarifa najviše isplati (knock out ili pak među nama tarifa).
Zvao sam u više navrata SZK, ali ili nisu shvatili što im ja to govorim; ili nisu znali što mi reći.
Opa, čini se da se nešto novo sprema! :crazy:
http://www.tele2.hr/flash/banner_nas...64x244_cs3.swf
http://www.tele2.hr/
Izgleda da oni jako dobro citaju ovaj forum :)
Ovo mi se cini nesto odlicno. Ovo sto pise SMS paket, to ce vjerojatno biti onih 1000 poruka za 25kn + jos slike i slova tarifa, za one koji puno tipkaju (a vjerujem da ima puno takvih) ce to biti odlicno :)
Da, i još piše podatkovni paket.... Nadam se da će neš dobro biti...
1.Neke pojačaju signal ili neka se opet može spajati na T-mobile jer ja imam jedva jednu crtu signala u sobi.
2.Neka vrate knockout tarifu za 50kn.
Mislim da je jedan operater imao mogucnost da prepaid korisnici mogu dobiti jeftinije mobitel u prepaidu, ako pod obavezno svaki mjesec nadoplacuju svoj prepaid broj uz trajni nalog.
Tako bi i oni mogli uvesti recimo, knockout za 50 kn, ali biti sigurni a ce korisnik nadoplatiti racun. Sretan bi bio i klijent, a i oni bi sebi osigurali nadoplatu preko trajnog naloga ili kreditne kartice.
Jos jedna lijepa stvar bi bila mogucnost placanja blabla paketa preko Maestro i drugih ratealnih debitnih kartica. :hrv:
Vratite MUKTE tarifu ili uvedite MUKTE broj uz mjesečnu naknadu od 20kn kako je bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve je ostalo super!!!!!! :respect:
Znam da nije po naputku iz prvog posta ali zanima me ako mi netko može odgovoriti(posjedon1,inovator bilo tko)zbog koga smo mi sve ovo pisali kada na novim stranicama nema niti jedne želje (za sada) koje su ovdje navedene.Ustvaro možda jedino moja da je sve u marketingu pa su sve proizvode redizanirali...
Ustvari koliko sam vidio(za sada)još je i gore jer nema web shopa niti mogućnosti nadoplate sa 30% gratis kuna.
P.S. Možda je prerano,možda sam se zaletio....
http://shop.tele2.hr/
ali jos im ne radi,... uvijek im treba malo vise vremena,... tako je bilo i s proslim re-designom,.....
Iznimno ću zažmirit na nepoštivanje :D
Ovako, novi koncept, ponude i usluge su jasno osmišljene puno prije no što je ova tema uopće zaživjela, to vam je valjda jasno. Ovakve stvari se ne odvijaju preko noći.
Ono što vam mogu reći jest da će tema bez ikakve sumnje utjecati na ono što će tele2 kreirati za korisnike, samo nemojte očekivati sve.
Ono što je zanimljivo i izvedivo njima, a važno je i vama, to će se pokušati realizirati.
Neka malo ponude bolje cijene mobitela na pretplati i neka ipak bude razlike u cijenama razgovora za pretplatu i bonove. Npr., s bonova bih prešao na pretplatu ali nema primamljive ponude, npr: samsung s5230 na 24 mjeseca 795 kn tarifa 150 a blabla paket 1095 kn???? Neka se uvedu neki +bodovi za nagrade...itd.
Eh da, i želja uz mobilni internet pretplatu da ponude jeftino i neke laptope da bezbrižno surfamo:drink:
Neka uvedu mogucnost kupovine mobitela uz produljenje MMP 50 na 12 mjeseci. Bez subvencija za najmanju novu pretplatu mi je jasno, ali bar bi mogli nesto dati za produljenje, jer osim mene vjerojatno postoji jos ljudi koji ne vole ugovore na 2 godine :)
..evo jedan prijedlog Tele-u...
Fali neki "prijelazni paket" za internet...
Recimo korisnik ima Knock-out 100/150, i sad jos davat 65kn za 500mb... veliki dodatni trosak tom rangu korisnika, a tesko da takvom korisniku treba toliko prometa...
mislim da bi recimo 100-150 mb bilo sasvim dovoljno za nekih 15-20 kn?
Pretpostavljam da je za Tele 2 veliki problem i trošak nacionalni roaming jer korisnik koji je bilo gdje osim u Zagrebu može fiksno staviti da mu svi pozivi,poruke i MMS idu preko T-mobilea.Tele 2 od takvog korisnika baš i nema prevelike koristi.Sada naravno sve zavisi koliko će uopće dugo biti nacionalnog roaminga.Moj prijedlog je da svakom korisniku koji to želi izdaju ili zamijene postojeću karticu te da se sa novom karticom korisnik ne može spajati na nacionalni roaming.Da bi i korisnik imao neku korist od toga trebalo bi mu za svaki uplaćen bon dati neke gratis kune(onoliko koliko Tele 2 procijeni da bi mu se isplatilo).Vjerujem da bi suradnja bila na obostranu korist.:hrv:
Mislim da bi to stvorilo više nezadovoljnih korisnika koji žive/rade/putuju tamo gdje nema Tele2 signal i koji bi smatrali da ih je time Tele2 zakinuo, nego korisnika koji bi to koristili.
Ja mislim da bi Tele2 trebao ukiniti paket od 10 MB za pretplatnike i staviti 5 MB ili čak manje u MMP 50, 10-15 MB u MMP 100 i 25 u MMP 150. To bi bio lijepi poticaj za veću MMP, a korisnici koji kupuju mobitel u MMP 150 u pravilu uzimaju mobitel za koji bi net dobro došao.
Ovako, meni je zelja da se malo potrude oko ljudi koji su pretplatnici a istekao im je ugovor.
Mozda posalju na kucnu adresu ponudu za produljenje sa par modela mobitela po povoljnijim cijenama, neki mail, bilo sto da ih "natjerate" da produze. Jer ovo nema smisla.
Uzmite primjer t-mobilea i t-com. cim ti istekne ugovor ti nude neke zvucnike, jeftinije mobitle, playstatione za male pare, samo da ostanes pretplatnik pod ugovorom. znak paznje je najbitniji.
Podržavam SrKi-ja. Pokrenuo sam sličnu temu na Tele2 forumu (kojem se pristupa sa mojtele2 portala). Još premalo ljudi sudjeluje u raspravi, ali zaključak je da su pretplatnici korisnici drugog reda u Tele2, a to bi trebalo ispraviti.
Shvaćam da je po njihovom business modelu i uslijed stanja (ne)likvidnosti našeg tržišta prepaid za njih sigurniji jer lovu dobijaju unaprijed, ali ipak treba znati cijeniti i one koji godinama uredno podmiruju svoje račune, a ne gledati ih preko nišana kao "potencijalne dužnike."
..hmm, podrzavam cinjenicu da se malo kvalitetnije pristupi korisnicima, tj pretplatnicima, pogotovo ako gledamo u smislu urednih platisa...
Da se razumijemo, zadovoljan sam s Tele2-om jer znam da nigdje drugdje nebi imao manji racun, ali je cinjenica da bi se pretplatnicima morala ustupiti neka pogodnost naspram prepaida... + jos svaki mjesec placamo 10 kn radijske...
Da napomenem, ne ocekujem sad brda i doline... I da, bilo bi super dok bi osvjezili ponudu... Da nemoram prelazit na Vip zbog mobitela :)