stavljena na n78 i radi...odlicno :D
Printable View
stavljena na n78 i radi...odlicno :D
Uspio i ja konačno, spojio se na drugi AP i sad šljaka, ali preko bluetootha i dalje neće...
Ajd, da ju ne hvalimo toliko...
Scroll definitivno nije završen u beti. Presporo to sve skupa ide. Kaj da velim, već me palac boli koliko stružem po mojoj 5800-ici.
Da, nije nešto, sviđa mi se jedino taj koncept rada sličan thin clientima, ali Nokijin default browser definitivno bolje renderira stranice.
ma tek je u beti...stigne se to popravit
Evo dva dana koristenja i mogu reci da stvarno radi puno bolje od prijasnjih verzija... Neke stranice koje su se prije jako sporo ucitavale sada idu bez problema. Stvarno kako je Vertigo napisao >
= Citat =:
najboljih 200kb koje se mogu dogoditi jednom mobitelu
Evo nakon dana korištenja na Stormu, mogu reć da i nije najsretnije rješenje. Najprije što nije optimizirano za touch screen, još je glupo to što su potpuno zanemarili BB menu tipku koja u ovoj operi ostaje bez funkcije i zamijenjena je malom tipkom sa simbolom ključa na ekranu.
Stara opera je idalje bolje rješenje za Storm, kao i defaultni BB browser.
na omniji radi predobro , sve ide glatko ..
fina, ima sve sto ima i 4.2 opera al drugaciji raspored
koristio sam ga na htc touch dualu i mogu reć da me je razočarao više nego što me je oduševio.
- i kad se uključi fullscreen na ekranu ostane ona ogromna alatna traka koja bzvz zauzima prostor, veliki minus
-Pošto moj mob osim touchcreena ima i običnu numeričku tipkovnicu rado sam se njom koristio za brzo scroolanje gore dolje ljevo desno (2,4,6,8), sad to više ne radi i to me najviše razočaralo.
-za razluku od predhodnika ova se beta zna tu i tamo zbloksat na par sekundi kad se učitava velika stranica.
sve vrhunski znalci tu, a nitko nije primjetio da ne postoji download npr. slika :hm:
nadam se da je to samo u beta verziji.
veliki napredak je copy/paste teksta, al je šteta da se tekst ne može kopirati i negdje izvan aplikacije, npr u poruke ili bilješke.
kod pisanja ne postoji opcija novi red :hm:
isprobano na se g900 i se g705, i za sada verzija 4.2 rulles!
danas isprobao
+ jednostavnost uporabe prilagodjeno touchscreenu
+ paneli
- sporo skloranje/kordiniranje stranicom
- spora virtualna tipkovnica, šteta što se ne moze iskljuciti
imam dojam da se sve nekako vuce za sobom.. ne ide glatko.
::
verzija 4.2 je savršena. samo da još ima fingertouch/slide što ima 9.5.. bila bi pun pogodak.
Virtualna tipkovnica se može isključiti.
Settings->Advanced->Inline editing stavi na off.
Kako god bilo, T9 rulez! :-)
I na opera:config imate još nekih skrivenih opcija...
jeli tko zna kako isključiti turbo?
Ček malo?!
Pa zar turbo opcija nije samo na normalnoj operi 10? Ovdje pričamo o mobilnoj mini operi koja nema tu opciju. Ili sam u krivu? :hm:
A na desetki turbo isključiš negdje pod quick options.
Kod Opere Mini kompresiju stranice nije moguće isključiti jer se ne radi samo kompresija (kao kod desktop i mobile verzije) nego se i cijelo renderiranje obavlja na serveru
da, mislio sam na tu serversku kompresiju, problem je što kad se otvarati facebook (full site, ne mobilni) on javi da se spajam s nepoznate lokacije i pita me da potvrdim datum rođenja, ali postoji neka greška koja stvara problem u odabiru mjeseca, tako da nije moguće to proći.
Prebaci u postavkama protokol na HTTP:
Settings - advanced - protocol
Čudno, kod mene face vulgaris radi s oba protokola ok.
Opera 4.2 me zezala kao tebe sad, tražilo me datum, ali nikako nije htio potvrditi - na 4.2 nisam uspio to srediti. 5-ica vidim radi, možda uopće nije do protokola, tko zna :\
Meni je jedino problem to sto kada recimo idem ucitat neku stranicu i nisam ju zumirao, prikazuje mi ju samo preko pola ekrana, no tek kada zumiram vidim cijelu stranu.
U operi 4.2 to nije bilo tako :S
I tu i tamo mi recimo za facebook (ne mobile) treba dulje da ga ucita (20 sec).
Ipak se ruši :\
3 puta na istu foru, prilikom pisanja posta na forumu uz upaljena 2 taba. Dokle god radim u jednom tabu nije bilo problema.
Davno instalirana na C905 i radi extra,a da li neko zna kada ce izaci finalna verzija?