Da, gubiš sve third party aplikacije i vraćaš ga u osnovno stanje gdje će se instalirati samo one stvari iz rom-a.
Printable View
zanima me ako sam napravio full backup sa Spb Backup programom na variu da li mi on onda nakon hard reseta vraća i kontakte i sve programe koje sam imao na uređaju???
HARD RESET - HP IPAQ 614c
Ugasite uređaj, te ga ponovo upalite na način da držite tipke POWER i VOICE RECORDER ( sa lijeve strane ispod kotačića ) dvije sekunde. Nakon toga bi se na ekranu trebalo ispisati CLEAN BOOT. To je to.
U settingsima ima factory restore pa se i tako moze.
pozz....imam asus a636 i sad sam s njim dobio via gps i naknadno sam instalirao igo da li cu izgubiti ta dva programa...??
Trebat ćeš većinu programa ponovo instalirati (osim onoga što je u ROMu mobitela). Ponavljam, hard reset je kao formatiranje tvrdog diska na stolnom računalu. Dok je soft reset kao običan reset na stolnom računalu (kod kojeg ne dolazi do gubljenja podataka).
zna ko hard reset hp ipaq 114?
Hvala.......
kako napravit hardreset na mda compact III
Istodobno pretisni dvije soft keys tipke i gurni stilus u rupicu za reset te zadrži kuju sekundu, dalje te vodi uređaj.
Ili Start - Settings - tab System - Clear Storage
pozdrav. imam jedno pitanje u vezi hard reset uredjaja,e imam ovaj uredjaj O2 XDA Atom i sad stavljao sam novi softver i sve je islo kako treba e kad je doslo do kraja ugasio se i upalio onda se pojavi crveno,zeleni,plavi zaslon i pokusavao sam hard reset i nece.opet je isto sve. da i pise na zaslonu IPL 2.15.0001 i tako SPL. sta da radim,pomoc please.
MDA Compact IV, HTC Touch Diamond
1. Izvucite olovčicu.
2. S upaljenim uređajem, pritisnite i držite tipku za smanjenje razine zvuka (VOLUME DOWN) i tipku za odabir (ENTER - središnja hardware tipka) i pritisnite tipku za RESET s vrhom olovčice.
3. Pustite RESET tipku, ali držite i dalje VOLUME DOWN i ENTER tipku dok se na zaslonu ne pojavi poruka:
"This operation will delete all your personal data and reset all settings to manufacturer default.
Press VolUp to reset to manufacturer default, or press other keys to cancel."
4. Otpustite VOLUME DOWN i ENTER enter tipke i pritisnite tipku za pojačavanje razine zvuka (VOLUME UP) kako bi izvršili hard reset ili pritisnite bilo koju drugu tipku da odustanete.
Dali mozete reci kako se radi HR za MDA Touch plus?
Isto me zezaju kontakti koji su svi u duplo pa me zanima dali postoji nacin da ih sve obrisem i onda ih sve kopiram iz Outlooka 2007? Ili bar neki program sa kojim mogu sve kontakte srediti i prebaciti na mda.
Mali edit:
Samo me jos zanima kako da mp3 stavim kao ton za dolazni poziv? Nigdje ne vidim tu opciju....samo imam ponudene one tonove koje se po defaultu na mda.
SOFT I HARD RESET PPC UREDAJA............LINK
Sa slikama i uputama !
.
.
Code:Pocket LOOX 560N, pritisni "power", kalendar (hard button) i sa stylusom reset 2sec.
KAko napraviti hard reset na hp 214??
dobro netreba pronašao sam sam...!
Tražio sam nešto pa tako naišao na ovo:
Za Xperia X1
1. turn off the phone
2. hold down the two silver buttons under the screen and the power button at the same time
3. wait 3 seconds then release the power button
4. you should see a white screen with blue writing saying press (R) to restore or space to cancell
5. press R on the keyboard the phone and the phone will restore to the origanal settings
e sad, jel to isto kao i ono "Clear storage" iz start - settings?
EDIT: neki kažu da je to soft reset ili da se ništa ne dogadja kad to naprave. Da ima neka reset tipka u koju se stavi stylus i pritisne te L+R tipke i onda radi.
Ja mislio to ko kod symbiana neki kod i to je to a ne vako :crazy:
Ako netko zna iz prve ruke, ako mu nije teško reci, da znam ubuduce (ako bude potrebno)
mislm.... hm po ovome
je hard reset kao kad radiš "Clear storage" iz start - settingsa, znači brisanje svega i vračanje na tvorničke postavke, dok soft reset to ne radi.= Citat =:
the phone will restore to the origanal settings
nemam X1 tako da ti neznam iz prve ruke.
a kako se radi soft reset u WM uređajima?
soft reset na WM uređajima radiš tako da stisneš reset button, isto kao i kod PC-a, dolaziš na isto.
Znači na svom X1 jednostavno stisneš reset button i to ti je to.
A isto možeš postići gašenjem te ponovnim paljenjem uređaja, odnosno vađenjem pa umetanjem baterije.
ovo sam iskopao na netu, gdje se nalazi reset button na X1
http://slike.hr/slika/dscn47210th.jpg
a za hard reset drži istodobno ljevu i desnu tipku te umetni stilus u reset button, sve istodobno.
http://slike.hr/slika/dscn47230th.jpg
Hvala ti, dobro je to znati (pogotovo reset iako kad sam vec otvorio poklopac baterije jako mi je teško izvaditi bateriju...)
Znači: Hard reset = Clear storage ?