Onda bogaremi ne znam sta se desilo. Mozda da imam komp ispred sebe mozda bi nesto snimio da je krivo spojeno,neispravno.... HDD i da je neispravan,ne utječe na signal koji mora doć u monitor...
Printable View
Onda bogaremi ne znam sta se desilo. Mozda da imam komp ispred sebe mozda bi nesto snimio da je krivo spojeno,neispravno.... HDD i da je neispravan,ne utječe na signal koji mora doć u monitor...
odnijet cu ja njeg u servis...jbg ni meni se ovo dosad nikad nije desilo,a da li je moguce da sam pogresno spojio ide cablo na maticnoj od diska i dvd.a?
Moguce je i to,al nuspojave me nekako ne navode na to. Anyway,otkaci optiku s ploce,a samo HDD ostavi,pa ako nece,upikni ga u drugi IDE izlaz i pokusaj opet. Ako su dvije memorijske plocice,ostavi jednu i eventualno mijenjaj s drugom,al nek ostane jedna... :dunno:
eee stvarno ne znam sta da radim vise,promijenio sam novi procesor stavio IDE mijenjao ram plocice cackao sve iii opet isto...samo se upali i vrti propeler i nikakvog signala na monitoru nista!
Na ovaj nacin ti ne mozemo pomoc vise. Ili si nesto smrdao a da ne znas primjetit i vidjet sta je,ili si plocu nehotice unistio na bilo koji nacin.
Ovako laički kad ne znaš uočit nešto sumnjivo na ploči i na samom hardveru cijele konfiguracije,ne znas nam ni rec pa ti ne mozemo pomoc...