Pa sigurno bi za njih bilo bolje, Asus matične ranga odabrane Gigabyte su parsto kuna skuplje.
Printable View
Pa sigurno bi za njih bilo bolje, Asus matične ranga odabrane Gigabyte su parsto kuna skuplje.
Imam nekakvih problema s ovom konfiguracijom.. Danas mi je došlo sve napokon i složio sam.. Prvo je problem bio što nije tilo pokrenuti windowse sa starog harda nego bi samo restartalo sve.. I onda sam probao instalirati windowse i pokrenulo bi ono kad da se učitavaju i posli toga samo slika stoji i ne miće se.. Onda sam probao SLAX Linux kojemu nije potrebna instalacija nego ga pokreće sa CD-a i opet kao krene učitavanje i stane.. Pa sam sada opet probao instalirati Windows i došlo je do instalacije, formatirao sam sve i krenulo je, ali nakon minute stane i pita za CD1 da ubacim (koji ne postoji, sve je na jednom DVD-u)..
To izgleda kao problem sa CD/DVD romom, ali je nemoguće jer sam probao i na novom i na starom..
I što mislite što bi to moglo biti?? Molim vas da odgovorite što prije..
Sada moram na mobitelu tražit sve :(
1. Windowsi se u 99% slucajeva nece podignut s hard diska s drugog racunala na drugoj konfiguiraciji jer windowsi loadaju drivere i mnogo drugih stvari vezanih za konfiguraciju na koju su instalirani. Upravo zato ne ocekuje da ce se instalirani windowsi na starom hard disku podignut na novoj konfi jer hardware nove konfe i driveri koji se automatski dizu sa starog diska nisu kompatibilni niti isti,pa se zato desava sta se desava...
2. Koje windowse instaliras kad su na DVD-u? Vista,7...? Jel taj DVD medij ispravan,i ima li instalacijski DVD koji koristis ugradene SATA drivere koji su najvjerojatnije problem kod tebe (moje misljenje)...
Prije sam probavao vistu, sada ide 7.. Cura mi je dala DVD s kojeg je ona instalirala i krenulo je lagano cini mi se..
A to za satu ne kužim što misliš?
Probao sam sa starim dvd romom i starim hardom pa nije išlo.. Izgleda da će ovo pokrenuti.. Javim za par minuta..
Btw neka mi mod izbriše gore post slučajno sam refreshao preglednik u mobitelu..
Obrisao sam,ne sekiraj se... :)
Jesi pokusao sa XP za pocetak?
To sa SATA driverima zna zaštekat ako je disk SATA a instalacijski CD/DVD nema drivere i onda krenu problemi jer nema kompatibilnosti hardware-software pa ne zeli instalirat...
EVO!!! :) RADI SVE!!! :)
Hvala puno smuchac, bar si se potrudio :)
:beer:
Dobio sam ocjene one kao od windowsa, sve oko 7.3 :)