Sad zadovoljan? Ja razmisljm o stavljanju vodenog,ali ne cini mi se bas nesto,kod strica 64bitnog Athlona 3400 hladi na 25-32
Printable View
Sad zadovoljan? Ja razmisljm o stavljanju vodenog,ali ne cini mi se bas nesto,kod strica 64bitnog Athlona 3400 hladi na 25-32
25-30 temperatura...to je dobro!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Da,"reserator" ime uređaja koji je trenutno best buy,cijena mu je oko 1200kn i hladi do 5 uređaja (3 standard i 2 po vlastitom izboru)kupite u linksu;to je moj savjet;BTW IggXy jesi kupil onu grafu(sorryte na oftopicu)
nisam kupio jer se jos nisam rjesio stare grafe...= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Naso ja to i nije nesto rađe uzmi neku 9800 sa 128(radni taktovi su vise nego bolji)ak ce trebat otvorit cu novu temu o tim grafama(Best Buy,Gamersko rjesenje...)
zalmanov reserator je samo sminka, ima dosta boljih hladjenja za slicnu cijenu kao
asetek waterchill, aqua computer watercooling...
Sminka koja dobro radi(i hladi najvise komponenti)ostatak hladi samo CPU i Grafu te jos nesto,a kod ovoga stavis CPU,Grafu,RAM-e i onda jos HDD(u paketu dolazi posebna kutija) i CD+DVD uređaj(za to isto dolazi postolje)ja mislim na novi reserator(crveni)ne na onaj prvi plavi,nov je manji i ruzniji,ali sta ces,nemos dobit ovce i novce
i ti bi zaista stavio vodeno hladjenje na ram, cd....... mislim....
proc, vga i mozda hard, ostalo je sminka.
4x512 pa da se to ne hladi...
hladi se to, imas one pasivne hladnjake za memoriju... jedino ako ides dizat takt..
Za AMD do bartona je 80C max a za bartone i 64bitne je 75C max.= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Ja imam epox 8RDA+ rev1.1 i ima samo socket senzor (i nova rev2.2 isto ima samo taj :( )
?????? meni u garanciji pise 55-65,mozda ovisi o taktu i jezgri..